Life

Lui Pepe îi priește în izolare! Artistul ține concerte online și petrece timpul alături de familie. Ce planuri are după 15 mai

14.05.2020 | 11:36
Lui Pepe ii prieste in izolare Artistul tine concerte online si petrece timpul alaturi de familie Ce planuri are dupa 15 mai
ADVERTISEMENT

Chiar dacă izolarea i-a provocat pierderi semnificative în afaceri, Pepe rămâne un optimist incurabil. Carismaticul artist încearcă să privească partea bună a paharului și se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi. În plus, ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare și le cântă online cele mai îndrăgite melodii ale sale. Din data de 15 mai, când va avea, la fel ca fiecare dintre noi, mai multă libertate de mișcare, promite să extindă proiectele începute de acasă, pentru ca publicul să se poată bucura de concerte, în ciuda faptului că nu poate fi prezent în sală.

Pepe s-a bucurat din plin de izolare. A petrecut tot timpul alături de familie

Într-un interviu acordat recent, interpretul de muzică latino ne îndeamnă să tratăm toată această perioadă ca pe o regăsire a noastră și a lucrurilor care contează cu adevărat. Iar în capul acestei liste trebuie să fie întotdeauna familia.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă frumoasă. Am spus la un moment dat, pe o intervenţie, şi foarte mulţi m-au felicitat, că dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, ar trebui să privim perioada aceasta ca pe o perioadă de regăsire.

Să ne dăm seama că sunt lucruri care contează mai mult decât alergătura zilnică, iar familia este cap de listă. Şi ce nu am făcut … De la teme online cu Maria şi până la joacă cu Rosa, orice. Sport, gătit, joacă, cursuri, curăţenie, joacă, filme, live-uri împreună, joacă”, a declarat Pepe pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cât despre relația cu Raluca, frumoasa lui soție, recunoaște că uneori apar și divergențe, însă toate trec repede, mai ales când la mijloc este foarte multă iubire. „La câte lucruri au fost de făcut împreună, numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul.

Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză. Viața cu soția mea e perfectă. Cu umbre de normalitate, din când în când”. a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Proiectele online vor continua și după 15 mai

Pentru că momentan nu le poate da întâlnire fanilor în cluburi sau în sălile de concerte, Pepe va continua și după 15 mai proiectele online începute în izolare. În plus, având în vedere că va beneficia de o mai mare libertate de mișcare, le promite fanilor săi surprize de neuitat.

O să continui ceea ce am făcut şi înainte de 15 mai. Proiectul cu concertele online, atât cele publice, cât şi cele private, va merge mai departe, pentru că oamenii vor şi sunt cereri din ce în ce mai multe. Nu ştiu încă dacă voi păstra acelaşi format şi mă voi întâlni în continuare duminică de duminică cu prietenii pe contul meu de YouTube, fiindcă tot apar şi facem lucruri noi de la o săptămână la alta, de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT

De 1 Mai am avut primul concert online pe Instagram şi cred că a fost primul de acest fel din România, cel puţin şi în weekend-ul ce abia a trecut am avut un “concert” online public, peste tot, în acelaşi timp şi pe Youtube, şi pe Facebook, şi pe Instagram. După 15 mai, pentru că ne vom putea mişca, vor apărea multe, multe surprize aşa că staţi aproape.

Este foarte multă muncă în spate şi de aceea nici nu ştiu ce şi cum să fac cu salonul, fiindcă este singurul pe care pot să îl deschid. Sincer, l-aş inchiria sau chiar l-aş vinde ca să mă pot ocupa îndeaproape de lucrurile care îmi plac, să cânt, să fiu în LIVE cu prietenii şi cu fanii mei, să le fac, să ne facem serile mai frumoase.

Mi-e dor să mă găsesc fizic cu oamenii la concerte fiindcă, cu toate că am găsit eu o soluţie, nu este acelaşi lucru. LIKE-urile şi SHARE-urile şi emoticoanele doar ţin locul aplauzelor, dar vorba proiectului principal, suntem “Separaţi, deşi Împreună”. Mă tot gândesc, ne tot gândim cum să facem să umplem golul dintre noi şi cumva eu zic că o să găsim o soluţie, fiindcă la câte lucruri noi şi faine am creat şi am făcut în perioada aceasta, trebuie să ne iasă şi acest aspect şi sunt câteva idei în lucru.

De-abia aştept şi “cântările normale”, dar nu ştiu când se vor întâmpla, fiindcă toţi oamenii pentru care trebuia să cânt vor asta cu nerăbdare. Dacă mâine se va da drumul la evenimente cu mai mult de 100 de persoane, în weekend sunt pe scenă. Era un proiect vechi acesta cu “concertele” online, fiindcă sunt foarte multe cereri din locuri în care eu nu am ajuns şi, pe alocuri, nici nu voi ajunge prea curând sau poate niciodată.

Oamenii vor să mă vadă cântând, vor să vorbim şi pentru unii sau mulţi dintre ei, doar online se poate face aceasta. Perioada de izolare a fost contextul care a permis să lansez acest proiect şi mă bucur că am avut cum şi când. Cum mă aşteptam, a crescut extrem de repede de la o săptămână la alta fiind din ce în ce mai mulţi oameni, ceea ce mă bucură.

Şi tehnic, în ciuda tuturor problemelor, am crescut şi am dezvoltat totul extrem de rapid. Şi mă bucur că am avut şi reuşite, şi impact, vezi primul concert concomitent pe toate platformele principale, vezi primul concert online pe Instagram, vezi concertul de aproape 6 ore sau pe cel în care am avut în total peste 200.000 de oameni aproape. De reluat va trebui să reluăm partea fizică a lucrurilor fiindcă serios le facem pe toate. Şi mă implic şi mă dedic şi eu zic că aceasta se vede, nu?”, a mai declarat Pepe.

Cât despre sacrificiile pe care artiștii s-ar putea vedea nevoiți să le facă în următoarea perioadă, până ce piața va da semne de revenire, aceasta „este o întrebare la care toată lumea ar trebui să răspundă personal. Ceea ce ştiu sigur este că în cazul meu, în spatele lucrurilor, fie că vorbesc de online fie de offline, este o muncă, iar onorariul fix aceasta trebuie să indice.

Nu cred că există cineva care să fi zis că este prea mult ceea ce am cerut, financiar vorbind, pentru ceea ce am oferit sau performat şi nu mă refer doar la show-ul de scenă, cel cu toată trupa alături, ci chiar şi la online, asocieri de imagine, live-uri, publicitate, promovare şi tot aşa.

Din punctul acesta de vedere cred că am găsit întotdeauna cel mai bun raport între, hai să îi zicem preţ şi ceea ce am oferit şi poate că şi de aceea, în covârşitoarea majoritate a cazurilor, s-a şi semnat atunci când cineva m-a vrut. Lucrurile vor sta fix la fel şi în perioada următoare. Atâta timp cât munca din spate este remunerată corect, nu văd de ce s-ar schimba ceva”, a explicat îndrăgitul artist.

ADVERTISEMENT