Fotbal intern

Lui Talpan nu-i mai ajunge România. “Mă duc la toate forurile internaţionale!”

08.06.2018 | 22:48
Lui Talpan nui mai ajunge Romania Ma duc la toate forurile internationale

Juristului Armatei, Florin Talpan, nu-i mai ajunge România. Iritat de decizia luată de şefii fotbalului românesc, de a nu accepta contestaţia făcută de el la adresa clubului Academia Rapid, Talpan ameninţă că va merge până în pânzele albe, în afara ţării, până va găsi dreptatea, care susţine că este în totalitate de partea sa şi a CSA Steaua-

“Am contestat dreptul de joc al celor cinci jucători pe care îi ştie toată lumea. Cum au putut să încheie contracte dacă Academia Rapid nu are personalitate juridică? Să spunem adevărul. Eu nu am fost învins! Eu o să notific FRF de greşelile făcute de AMFB pentru că nu se respectă regulamentul FRF. În ce ţară trăim? Asta este România? Tot ce se face la Comisii este în afara legii. Eu nu am pierdut şi nu o să pierd. O să merg până în pânzele albe pentru dreptate. O să utilizăm toate căile de atac.

Lui Talpan nu-i mai ajnge România. Se va duce la UEFA şi la FIFA

O să facem recurs la FRF, iar dacă domnul preşedinte Burleanu nu realizează situaţia gravă în care se află fotbalul României… atunci mergem la UEFA şi FIFA, mă duc la toate forurile internaţionale. Nu este posibil ca Academia Rapid să se numească acum FC R SA. Acest demers a fost respins de patru ori până acum. Eu cred că sunt mai mulţi jucători în situaţia celor cinci. Nici ei nu ştiu ce fac. Ori este asociaţie… ori este club? 

Florin Talpan a fost oripilat de locaţia în care s-a prezentat să se judece contestaţia. Şi consideră că are dreptul să se afle faţă în faţă cu preşedintele FRF, pentru a-i cere explicaţii. Juristul Armatei nici nu concepe ca decizia dată să fie anulatăşi echipa care să aibă dreptul de a juca barajul cu reprezentanta judeţului Giurgiu trebuie să fie CSA Steaua, care a respectat toate regulamentele.

Talpan, oripilat de locaţia unde s-a discutat contestaţia sa

Nu am ţipat la Comisie, dar le-am prezentat nişte lucruri care nu sunt ok acolo. Nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu aşa călcat în picioare. Era o sală de un metru, nu aveau scaune. Îmi doresc să am o întâlnire cu domnul preşedinte Burleanu. Chiar astăzi am solicitat asta. Vreau să-i explic ce se întâmplă în România. Nu mai putem să fim o bătaie de joc. Ieri am sărbătorit 71 de ani, iar datorită nouă s-au obţinut atâtea performanţe şi nu putem să fim bătaia de joc a nimănui. 

Lui Talpan nu îi mai ajunge România. Contestă decizia Comisiei de Disciplină şi va merge în afara ţării
Lui Talpan nu îi mai ajunge România. Contestă decizia Comisiei de Disciplină

Dorim ca legile şi regulamentele să fie respectate, iar la FRF nu s-au respectat. Nu se poate aşa ceva! Eu nu cred că Steaua n-a respectat regulamentele. Situaţia este foarte gravă. O să epuizez toate căile de atac din România dacă o să am în continuare uşa închisă la FRF. O să mergem la forurile internaţionale! O să ne căutăm dreptatea”, a spus Florin Talpan.