Lui “Tata” Puiu i s-au închis uşile la FRF: “Iordănescu e terminat, gata!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/07/2016, 09:29
Lui “Tata” Puiu i s-au închis uşile la FRF: “Iordănescu e terminat, gata!”

Contractul lui Anghel Iordănescu cu echipa naţională a României s-a terminat în această vară, după ce “tricolorii” au remizat cu Elveţia şi au fost învinşi de Albania şi Franţa.

În locul lui Anghel Iordănescu a fost adus germanul Christoph Daum, iar Mircea Sandu, fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că “Tata” Puiu nu mai are nici un viitor la FRF.

“Iordănescu e terminat, gata. 66 de ani. Gata. Eu m-am retras. Gata. Trebuie să-i susţinem pe ăştia mai tineri”, a spus Mircea Sandu la un post de televiziune.

Mircea Sandu a criticat şi numirea lui Christoph Daum pe banca tehnică a “tricolorilor”. “FRF trebuia să anunţe înainte de EURO cine îl va înlocui pe Iordănescu. Asta e o mare problemă creată de FRF naţionalei. L-a arunat în gura lumii. Dacă îl anunţa aşa din mai, avea timp să se pregătească. Iordănescu şi dacă lua titlul european trebuia să-i fie anunţat înlocuitorul”, a mai adăugat fostul şef al FRF.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×