Fanatik Show

“Lui Wellington nu-i stă capul la fotbal! Voi trimite doi atacanţi pe teren cu Steaua”

Marius Şumudică, antrenorul Concordiei, speră ca echipa sa să fie mai atentă pe viitor şi să gestioneze cum trebuie finalurile de partidă....
04.11.2014 | 19:12
Lui Wellington nui sta capul la fotbal Voi trimite doi atacanti pe teren cu Steaua

Marius Şumudică, antrenorul Concordiei, speră ca echipa sa să fie mai atentă pe viitor şi să gestioneze cum trebuie finalurile de partidă.

“Sîntem la al şaselea rezultat fără eşec. Pandurii este una dintre cele mai bune echipe de posesie din Liga 1, joacă de mult timp împreună. Lucru care nu se întîmplă la noi, am adus 17 jucători în vară. Am venit să jucăm fotbal, iar neşansa a făcut să nu cîştigăm. Fotbalul te pedepseşte! Trebuie ca pe viitor să nu mai facem astfel de greşeli. Trebuia să gestionăm mai bine finalul de partidă. Cristea şi Serediuc au intrat perfect în meci, îi felicit. Avem potenţial! Va fi din ce în ce mai greu ca echipele să învingă Concordia. Serediuc a marcat în stilul lui Del Piero, am vrut să încep cu el titular, dar nu am dorit să schimb sistemul de joc. Wellington nu este deloc liniştit, nu-i stă capul la ce se întîmplă la Concordia. Se află în ultimul an de contract, dar sper să prelungească pentru că este un atacant foarte bun”, a spus Şumudică la FANATIK SHOW, la Look TV.

Şumudică a prefaţat şi partida cu formaţia din Ghencea, din etapa următoare. “Cu Steaua voi trimite doi atacanţi pe teren. Cu siguranţă va fi un stadion ostil mie. Sănmărtean nu are nici o problemă cu Gâlcă. Lucian este un tip care se enervează repede, dar îi trece. Va trebui să jucăm de două ori mai bine pentru a lua punct sau puncte Stelei. Va trebui să-l blocăm”, a spus Şumudică.