Fotbal intern

A semnat pe doi ani cu CFR Cluj. Doar 30.000 de euro primă de instalare! EXCLUSIV

28.05.2019 | 13:05
A semnat pe doi ani cu CFR Cluj Doar 30000 de euro prima de instalare EXCLUSIV

CFR Cluj continuă să se pregătească pentru noul sezon și merge pe aceeași linie a jucătorilor liberi de contract. Șefii lui Dan Petrescu au izbutit să mai rezolve un transfer, așa cum „Bursucul” a solicitat expres când a plecat în vacanță. FANATIK a aflat că Luis Aurelio, 30 de ani, jucătorul celor de la Gaz Metan, a semnat cu campioana României un contract pe doi ani cu opțiune pe încă unul, el terminând peste câteva zile angajamentul cu medieșenii.

Luis Aurelio de la Gaz Metan Mediaș a semnat cu CFR Cluj. I-a crescut salariul cu 4.000 de euro!

Luis Aurelio face parte dintre jucătorii care termină acum contractul cu Gaz Metan și Ioan Mărginean, președintele clubului, nu a reușit să-l facă să prelungească. Portughezul de 30 de ani a fost convins de CFR Cluj, nu doar din perspectivă sportivă, dar și în ceea ce privește partea financiară.

Dacă la Mediaș Aurelio avea un contract de 6.000 de euro lunar, la CFR Cluj el va încasa 10.000 de euro timp de doi ani, existând și posibilitatea prelungirii înțelegerii pentru încă un sezon. De asemenea, este importantă pentru jucător și prima de instalare pe care i-au dat-o clujenii, 30.000 de euro, adică banii luați la Mediaș de la începutul anului 2019 și până acum!

Ianis Hagi duel cu Luis Aurelio
Luis Aurelio (dreapta), din vară la CFR Cluj, a făcut meciuri bune contra lui Ianis Hagi și a celor de la Viitorul Constanța. Sursa: sportpictures.eu

Mike Cestor așteaptă să devină liber, Rondon nu se înțelege încă financiar cu CFR

Luis Aurelio este primul jucător nou care semnează cu CFR Cluj în această pauză competițională. FANATIK a dezvăluit și înțelegerea dintre clujeni și Mike Cestor, stoperul Astrei, dar în acest caz campioana așteaptă ca fundașul să fie declarat liber de contract după ce și-a depus memoriu, și abia apoi urmează semnătura.

Tot pe radarul Clujului se află și un alt coleg al lui Luis Aurelio, anume atacantul Mario Rondon, 32 de ani, informație furnizată recent de cei de la gsp. În cazul lui Rondon lucrurile sunt încă neclare, deoarece pretențiile financiare ale vârfului venezuelean sunt mult mai mari decât oferă trupa lui Dan Petrescu în acest moment. Negocierile între părți sunt în plină desfășurare.

  • 450.000 de euro este cota portughezului Luis Aurelio, care până la venirea la Gaz Metan a jucat doar în Portugalia, ultima oară la Feirense
  • 36 de meciuri a jucat Luis Aurelio pentru Gaz, 22 în sezonul regulat și 12 în play-out, marcând un singur gol, în deplasarea victorioasă (2-1) de la Iași