Fotbal international

Luis Delgado, tatuaj emoționant după moartea soției. L-a desenat chiar fiul lui. Foto + Video

26.10.2018 | 11:13
Luis Delgado tatuaj emotionant dupa moartea sotiei La desenat chiar fiul lui Foto  Video

Luis Delgado are, la 37 de ani, o poveste de viață impresionantă. Fotbalistul columbian a suferit o accidentare care l-a ținut departe de teren, iar în aceeași perioadă soția sa, care era suferea de cancer mamar, a pierdut lupta cu boala. Băiețelul lor este cel care l-a ajutat să treacă peste momentele grele și să meargă mai departe. După moartea soției, Delgado și-a făcut un tatuaj emoționat, pe care l-a desenat chiar fiul lui.

Luis Delgado este portarul columbienilor de la Atletico Bucaramanga. Soția lui, Tatiana Garcia, a încetat din viață după ce timp de 6 ani a suferit de cancer mamar, iar Delgado a rămas cu cei doi copii, Mathias și Franco. Fotbalistul a povestit că într-o zi s-a întors acasă și a găsit un desen făcut de Mathias. Acesta și-a desenat tatăl, alături de el, iar în partea dreaptă este Tatiana, mama lui, desenată ca un înger. Tata, știu că ți-e greu fără mama, dar eu voi fi mereu lângă tine. Te iubesc, tata. Tu faci atât de multe lucruri pentru mine și eu pentru tine”, este mesajul care însoțește desenul.

Familia Delgado
Familia Delgado

După moartea soției, Delgado și-a făcut un tatuaj emoționant, desenat de fiul lui

Fotbalistul  a fost atât de impresionat de gestul lui Mathias încât a luat desenul și a mers la salonul de tatuaje și a cerut să îi fie tatuat pe picior atât desenul, cât și mesajul. Fiul său l-a făcut să treacă peste momentele grele și, după o lună de absență, Luis Delgado s-a întors pe teren și a fost aplaudat de tot stadionul, iar momentul a fost filmat de Mathias și postat pe rețelele de socializare.

Tatuajul lui Luis Delgado, desenat de fiul lui
Tatuajul lui Luis Delgado, desenat de fiul lui

Delgado a fost introdus pe teren în minutul 70 al meciului, care s-a jucat fix în ziua internațională a luptei împotriva cancerului de sân. Familia sa a fost prezentă în tribune, iar la final fotbalistul a mers la marginea terenului și și-a îmbrățișat copiii. Sunt zile în care mă simt liniștit pentru câteva clipe și sunt zile în care amintirea ei îmi invadează mintea, sufletul”, spune Luis Delgado.