Sport

Luis Diaz, absență îndelungată după accidentarea din derby-ul cu Arsenal. Când va reveni starul lui Liverpool

Liverpool traversează un sezon extrem de dificil, iar Jurgen Klopp a primit o nouă veste tristă. Luis Diaz va absenta o perioadă îndelungată din cauza unei accidentări.
11.10.2022 | 10:34
Luis Diaz absenta indelungata dupa accidentarea din derbyul cu Arsenal Cand va reveni starul lui Liverpool
Liverpool traversează un sezon extrem de dificil, iar Jurgen Klopp a primit o nouă veste tristă. Luis Diaz va absenta o perioadă îndelungată din cauza unei accidentări. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Columbianul a fost unul dintre puținii jucători ai lui Jurgen Klopp care a dat satisfacție și în această stagiune și a ținut echipa în viață în anumite momente.

Luis Diaz va absenta până la finalul anului din cauza unei accidentări

Managerul german l-a folosit titular pe Luis Diaz în derby-ul pierdut pe terenul lui Arsenal, scor 2-3, însă columbianul s-a văzut nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentări la genunchi și va absenta de pe gazon în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Conform BBC, starul ”cormoranilor” a fost supus unui examen medical amănunțit și s-a stabilit că nu este nevoie de intervenție chirurgicală, dar fotbalistul nu va putea reveni pe teren decât la finalul anului.

Luis Diaz a plecat de pe Emirates Stadium în cârje, purtând o orteză pentru genunchi, după ce a șchiopătat cu puțin timp înainte de pauză. Problemele columbianului au apărut după un duel aerian cu Thomas Partey în care a aterizat pe genunchi.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca vedeta de 25 de ani a lui Klopp, care a ajuns pe Anfield Road la începutul anului de la FC Porto, să joace din nou în finalul anului, imediat ce Premier League se va relua după Campionatul Mondial din Qatar.

Luis Diaz ratează derby-ul cu Manchester City

Luis Diaz, care nu s-a calificat la turneul final cu naționala Columbiei, va rata ultimele trei meciuri din faza grupelor Champions League, cu Rangers, Ajax Amsterdam și Napoli, dar și partida cu Derby County din Cupa Ligii Angliei.

ADVERTISEMENT

În plus, jucătorul sud-american va absenta de la 6 partide din Premier League în care Liverpool va întâlni formațiile Manchester City, West Ham United, Nottingham Forest, Leeds United, Tottenham Hotspur și Southampton.

Este de așteptat ca el să apară din nou în formația lui Jurgen Klopp începând cu finalul lunii decembrie. În ultimele două etape din 2022, ”cormoranii” vor evolua cu Aston Villa și Leicester City.

ADVERTISEMENT

Problemele de la Liverpool au făcut să apară tot mai multe critici în dreptul lui Jurgen Klopp, managerului reproșându-i-se pe lângă rezultatele mai mult decât modeste, mai ales faptul că a premis în vară plecarea lui Sadio Mane.

ADVERTISEMENT
Tags: