Fotbal international

Luis Enrique așa cum nu l-ai mai văzut! Selecționerul Spaniei a debutat ca ”streamer”. Pe cine vede campioană mondială

Luis Enrique (52 de ani), selecționerul Spaniei, s-a lansat în cariera de ”streamer”. Peste 150.00 de fani l-au urmărit pe Twitch.
18.11.2022 | 23:50
Luis Enrique asa cum nu lai mai vazut Selectionerul Spaniei a debutat ca streamer Pe cine vede campioana mondiala
Andrei Vochin a comentat noua vocație a lui Luis Enrique. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Selecționerul Spaniei a vorbit în online înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar împotriva reprezentativei din Costa Rica.

Luis Enrique, un selecționer modern. A conversat cu fanii pe Twitch

Luis Enrique a vorbit pe celebra platformă Twitch despre Campionatul Mondial din Qatar. Conform Marca, selecționerul Spaniei a avut o audiență excelentă.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de 150.000 de fani au urmărit live-ul lui Luis Enrique, care a avut lipici mare la public. Fostul coechipier al lui Gică Popescu la Barcelona a dezvăluit și cine și-ar dori să câștige Cupa Mondială dacă Spania va nu reuși.

Spania se află în Grupa E la Campionatul Mondial din Qatar, alături de Costa Rica, Japonia și Germania.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique și-ar dori ca Lionel Messi să câștige titlul mondial: „Dacă nu vom fi noi, sper să câștige Argentina”

Luis Enrique și-ar dori ca Lionel Messi, legenda Barcelonei, să își încununeze cariera fabuloasă cu un titlu mondial. 

„Dacă nu vom fi noi, sper să câștige Argentina. Un jucător ca Messi trebuie să se retragă având o Cupă Mondială în palmres. Cu toate că eu cred că mai poate juca la încă o ediție de Cupă Mondială”.

ADVERTISEMENT

Acesta e de părere însă că ar putea apărea destule surprize: „Dar sper să câștige Spania. A, și Uruguay poate câștiga, pentru Suarez, desigur. Olanda este într-o formă foarte bună. Danemarca, de asemenea.

Pot fi surprize, dar sper ca Spania să fie surpriza, cu toate că, dacă vom câștiga, nu o voi considera o surpriză”, a mai spus selecționerul iberic.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique a evitat subiectul Sergio Ramos

Luis Enrique nu a vrut să dea explicații cu privire la neconvocarea lui Sergio Ramos: „Nu voi vorbi despre cei care nu sunt pe listă”.

Selecționerul a lămurit și de ce Pique a fost pe lista preliminară: „Pique a fost în lotul lărgit, pentru că l-am făcut înainte să-și anunțe retragere. Când am făcut acea listă, m-am gândit la continuitate, pe acea listă erau veterani în privința cărora nu aveam dubii”.

ADVERTISEMENT