Luis Enrique, curtat de Chelsea! O rivală din Premier League l-a ofertat deja

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
11/02/2018, 14:24
Luis Enrique, curtat de Chelsea! O rivală din Premier League l-a ofertat deja

Luis Enrique vrea să revină în fotbal, la un an după ce a părăsit-o pe FC Barcelona. Antrenorul spaniol este unul dintre cei mai doriţi tehnicieni ai momentului în Europa, acesta fiind curtat de mai multe formaţii de top.

Roman Abramovici îl vrea pe Luis Enrique în locul lui Antonio Conte, însă campioana Angliei ar putea să aibă concurenţa puternică. Arsenal are un nou sezon dezamăgitor, oficialii clubului se gândesc să-l înlocuiască pe Arsene Wenger dacă echipa va rata calificarea în Liga Campionilor.

Arsenal îl ispiteşte pe Luis Enrique

Conform presei din Spania, londonezii i-au făcut o ofertă tentantă lui Luis Enrique, iar conducătorii clubului din “Emirates” vor să-i asigure un buget record. Antrenorul de 47 de ani va lua o decizie în vară, după ce va analiza toate ofertele.

Jurnalistul spaniol Eduardo Inda a anunţat că Luis Enrique va merge mai mult ca sigur la Chelsea. Acesta a anunţat că ţinta numărul unu al tehnicianului spaniol este Luis Suarez, jucător pe care l-a antrenat la Barcelona.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.