Fotbal international

Luis Enrique, curtat de Chelsea! O rivală din Premier League l-a ofertat deja

Luis Enrique este curtat de Chelsea, însă o rivală a lonodnezilor vrea să dea lovitura şi să-l aducă în vară pe fostul antrenor al celor de la FC Barcelona.
11.02.2018 | 14:24
Luis Enrique, curtat de Chelsea! O rivală din Premier League l-a ofertat deja

Luis Enrique vrea să revină în fotbal, la un an după ce a părăsit-o pe FC Barcelona. Antrenorul spaniol este unul dintre cei mai doriţi tehnicieni ai momentului în Europa, acesta fiind curtat de mai multe formaţii de top.

Roman Abramovici îl vrea pe Luis Enrique în locul lui Antonio Conte, însă campioana Angliei ar putea să aibă concurenţa puternică. Arsenal are un nou sezon dezamăgitor, oficialii clubului se gândesc să-l înlocuiască pe Arsene Wenger dacă echipa va rata calificarea în Liga Campionilor.

Arsenal îl ispiteşte pe Luis Enrique

Conform presei din Spania, londonezii i-au făcut o ofertă tentantă lui Luis Enrique, iar conducătorii clubului din “Emirates” vor să-i asigure un buget record. Antrenorul de 47 de ani va lua o decizie în vară, după ce va analiza toate ofertele.

Jurnalistul spaniol Eduardo Inda a anunţat că Luis Enrique va merge mai mult ca sigur la Chelsea. Acesta a anunţat că ţinta numărul unu al tehnicianului spaniol este Luis Suarez, jucător pe care l-a antrenat la Barcelona.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri