Fotbal international

Luis Enrique, favorit să-i ia locul lui Wenger la Arsenal! Ce buget cere spaniolul

27.04.2018 | 09:33
Luis Enrique, favorit să-i ia locul lui Wenger la Arsenal! Ce buget cere spaniolul
Ce buget cere Luis Enrique pentru a-l înlocui pe Arsene Wenger la Arsenal

Luis Enrique este considerat favorit să-i ia locul lui Arsene Wenger pe banca tehnică a lui Arsenal. Antrenorul spaniol are deja câteva cerinţe pentru a accepta să vină la formaţia londoneză, iar una dintre ele are legătură cu bugetul de transferuri pentru sezonul viitor.

Conform The Sun, Luis Enrique cere 200 de milioane de lire sterline pentru transferuri, acesta dorind să schimbe total faţa echipei din capitala Angliei. Cu excepţia atacului, antrenorul spaniol vrea să aducă fotbalişti în toate celelalte compartimente. Una dintre ţintele prioritare ale lui Luis Enrique este Radja Nainggolan.

Luis Enrique, opusul lui Arsene Wenger la Arsenal

Luis Enrique vrea să schimbe politica lui Arsene Wenger la Arsenal, antrenorul francez fiind cunoscut ca un tehnician care acorda credit tinerilor din academia clubului şi care transfera jucători cu o vârstă de până în 26 de ani. Fostul antrenor al Barcelonei i-ar putea îmbogăţi pe pariori. Cine va miza că spaniolul îi va prelua pe “tunari” poate primi o cotă de 3,75 la casele de pariuri din Anglia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri