Cele mai citite

Culisele trădării secolului în Spania! “Figo mai avea puţin şi plângea, nu a vrut să meargă la Real Madrid”

Luis Figo a fost protagonistul celui mai controversat transfer dintre Barcelona şi Real Madrid. Portughezul nu şi-a dorit să ajungă la formaţia din capitala Spaniei.
06.04.2018 | 14:16
Culisele trădării secolului în Spania!

Paulo Futre, fost jucător la Atletico Madrid, a povestit un episod mai puţin cunoscut din perioada în care Figo s-a transferat de la Barcelona la Real Madrid. Acesta dezvăluit că fotbalistul a început să plângă când a aflat că Florentino Perez a câştigat alegerile prezidenţiale de la formaţia din capitala Spaniei.

“Figo era unul dintre jucătorii care aveau cele mai mici salarii de la Barcelona, iar acest lucru nu i-a convenit. Jose Veiga, agentul său, s-a dus la Madrid şi a semnat un acord cu Florentino Perez. Puţin după acest moment, Luis Figo şi soţia lui au început să primească ameninţări cu moartea. Atunci i-a spus impresarului că niciodată nu se va duce la Real Madrid. Exista o singură problemă, în acord a fost impusă o clauză prin care fotbalistul şi agentul erau obligaţi să plătească 35 de milioane de euro dacă renunţau la transfer. Jose Veiga a început să plângă. Când a aflat că Florentino Perez a câştigat alegerile, Luis Figo mai avea puţin şi începea să plângă şi el”, a declarat Paulo Futre pentru El Chiringuito.

Luis Figo, şapte trofee pe “Bernabeu”

Luis Figo s-a transferat de la Barcelona la Real Madrid, după ce madrilenii au plătit 62 de milioane de euro, clauza de reziliere a fotbalistului. Pe “Santiago Bernabeu”, fostul internaţional portughez a câştigat şapte trofee.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri