Culisele trădării secolului în Spania! “Figo mai avea puţin şi plângea, nu a vrut să meargă la Real Madrid”

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
06/04/2018, 14:16
Culisele trădării secolului în Spania! “Figo mai avea puţin şi plângea, nu a vrut să meargă la Real Madrid”

Paulo Futre, fost jucător la Atletico Madrid, a povestit un episod mai puţin cunoscut din perioada în care Figo s-a transferat de la Barcelona la Real Madrid. Acesta dezvăluit că fotbalistul a început să plângă când a aflat că Florentino Perez a câştigat alegerile prezidenţiale de la formaţia din capitala Spaniei.

“Figo era unul dintre jucătorii care aveau cele mai mici salarii de la Barcelona, iar acest lucru nu i-a convenit. Jose Veiga, agentul său, s-a dus la Madrid şi a semnat un acord cu Florentino Perez. Puţin după acest moment, Luis Figo şi soţia lui au început să primească ameninţări cu moartea. Atunci i-a spus impresarului că niciodată nu se va duce la Real Madrid. Exista o singură problemă, în acord a fost impusă o clauză prin care fotbalistul şi agentul erau obligaţi să plătească 35 de milioane de euro dacă renunţau la transfer. Jose Veiga a început să plângă. Când a aflat că Florentino Perez a câştigat alegerile, Luis Figo mai avea puţin şi începea să plângă şi el”, a declarat Paulo Futre pentru El Chiringuito.

Luis Figo, şapte trofee pe “Bernabeu”

Luis Figo s-a transferat de la Barcelona la Real Madrid, după ce madrilenii au plătit 62 de milioane de euro, clauza de reziliere a fotbalistului. Pe “Santiago Bernabeu”, fostul internaţional portughez a câştigat şapte trofee.

Închide ×