Life

Luis Gabriel, fericit din cale-afară după ce a devenit tată de băiat! Manelistul și Haziran au noi responsabilități

Luis Gabriel a devenit tată de băiat! Manelistul care și-a pus la bătaie „Toate diamantele” pentru succesul în muzică e fericit din cale-afară! Cum se simte cântărețul?
22.06.2022 | 19:05
Luis Gabriel fericit din caleafara dupa ce a devenit tata de baiat Manelistul si Haziran au noi responsabilitati
Luis Gabriel a devenit tată de băiat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Toate diamantele au de acum un singur destinatar: Joseph Luis Tiago, băiatul născut miercuri, 22 iunie, de Haziran, partenera cântărețului Luis Gabriel!

Luis Gabriel nu mai poate de bucurie după ce a devenit tată!

Nu există bucurie pentru un om precum nașterea propriului copil, iar de această fericire se bucură Luis Gabriel departe de curiozitățile multora. Haziran, partenera manelistului, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care umple de azi viața celor doi artiști.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Haziran nu a avut niciun fel de problemă la naștere, totul decurgând mai mult sau mai puțin conform planurilor. Tânăra l-a născut pe Luis Tiago, micuțul obținând nota zece la naștere. În momentul în care Luis Gabriel l-a ținut în brațe pentru prima dată a izbucnit în plâns.

Luis a fost aproape de partenera lui pe toată perioada sarcinii, iar în punctul culminant, al nașterii lui Tiago, acesta a fost trup și suflet lângă Haziran. Artistul nu și-a putut ascunde lacrimile de bucurie când și-a văzut pentru prima oară feciorul și își dorește să îi ofere cea mai bună educație din lume.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Luis Gabriel, Ștefan Czeller, a declarat pentru FANATIK faptul că Luis e într-o euforie cum n-a mai fost niciodată, extrem de mândru de fiul său și că fericirea pe care o simte nu se poate compara cu nimic în lume.

„Da, este foarte bine, e foarte fericit. Este extrem de împlinit. L-a luat deja în brațe, l-a văzut pe Luis Tiago. Amândoi sunt fericiți”, a declarat impresarul manelistului pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă această nouă responsabilitate îi va pune piedici în calea succesului său artistic, impresarul lui Luis Gabriel a spus că nu se pune problema de așa ceva. Luis, deși are doar 24 de ani, poate face față vieții de familie și carierei sale.

„Este foarte dedicat”

„Vă dați seama că va face față. Este foarte dedicat”, a mai adăugat Czeller.

Luis Gabriel a devenit extrem de cunoscut în anul 2020, odată cu lansarea super-hit-ului „Toate diamantele”, care azi are 120 de milioane de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Și-a dorit foarte mult să cânte, de mai mult. Cu Ionuț Cercel a început colaborarea în luna iulie. Este foarte fericit. Vom avea un turneu, acum sperăm că așteptăm autorizațiile de la primării, ținând cont de situația actuală. Vom avea și în București. Poate din noiembrie vom merge și în străinătate. Suntem în discuții”, ne-a spus în 2020 impresarul cântărețului.

ADVERTISEMENT