Life

Luis Gabriel și Haziran, atacați în plină stradă de trei indivizi: “Era exact gestul ăla când cauți o armă”

Luis Gabriel și Haziran au fost miercuri ținta unui atac ca în filme. Cântăreața, care se pregătește să aducă pe lume primul copil, a fost speriată de cele întâmplate.
17.02.2022 | 17:16
Luis Gabriel si Haziran atacati in plina strada de trei indivizi Era exact gestul ala cand cauti o arma
Luis Gabriel și Haziran au fost ținta atacatorilor. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul cuplu, Luis Gabriel și Haziran, a fost prădat de 3 indivizi mascați miercuri noapte. Luis Gabriel a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit pe îndelete despre experiența de coșmar.

Artistul a venit însoțit de impresarul său. Atacul s-a întâmplat chiar în mașina acestuia. Cei trei se aflau în apropierea casei vedetelor și ascultau muzică.

ADVERTISEMENT

Luis Gabriel: „Haziran s-a speriat foarte tare”

Luis Gabriel a povestit că nu cunoaște motivul pentru care el, logodnica și impresarul lui au fost atacați și că cel mai tare s-a speriat Haziran. Tânăra este însărcinată în 6 luni.

„Este bine sarcina. Urmează să mergem la control mâine. S-a speriat foarte tare. Nu mă știu dușmănit cu nimeni, nu mă știu certat cu nimeni. Toată lumea mă iubește. Și aseară, dintr-o dată, s-a întâmplat faza asta.”, a povestit artistul.

ADVERTISEMENT

Cătălin, impresarul cântărețului, a explicat cum s-au petrecut lucrurile. În timp ce ascultau muzică în mașină, un bărbat mascat a început să se îndrepte amenințător în direcția lor.

„M-am întâlnit cu Luis, la el, în fața casei. Chestia s-a întâmplat în mașina lor. La un moment dat, o mașină de culoare neagră a trecut pe lângă noi și a oprit 100 de metri mai în față.

ADVERTISEMENT

S-au dat jos trei indivizi din mașină, hotărâți. Unul dintre ei și-a tras o cagulă și o șapcă și a început să vină spre noi, dar pe mijlocul străzii venea. Aici nu înțeleg. De ce nu a venit pe trotuar să vadă cine e în mașină?”, a spus impresarul artistului.

Atunci când a văzut ce se întâmplă, Luis Gabriel i-a cerut impresarului său să pornească mașina și să plece. În acel moment, ceilalți doi bărbați au blocat strada.

ADVERTISEMENT

„Luis a văzut că respectivul se apropia. A început să se caute în buzunar, era exact gestul ăla când cauți o armă. Unul dintre ei a venit lângă geamul meu și când a văzut că nu opresc și accelerez, a dat cu pumnul în geam. Poliția s-a mișcat foarte repede.”, a adăugat impresarul.

Cei doi cred că este vorba fie despre o tentativă de furt, având în vedere că bolidul în care se aflau era unul de lux, sau că oamenii respectivi căutau pe altcineva și ei s-au aflat acolo la momentul nepotrivit.

„Cel mai rău mi-e teamă pentru Haziran”

Luis Gabriel este îngrijorat pentru liniștea viitoarei sale soții, mai ales că aceasta este gravidă în 6 luni și urmează să aducă pe lume primul lor copil.

„Cel mai rău mi-e teamă de Haziran. Poate să mă găsească pe mine la un eveniment să mă tragă la răspundere, oricine. Nu e nicio problemă.

Eu mai plec la studio noaptea și nu am permis. Mă conduce soția mea și ea se întoarce. Nu aș vrea să se întâmple acest lucru când e singură. Ar fi un șoc și mai mare. De acum încolo Haziran nu o să mai circule singură. Vreau să fie în siguranță. Nu sunt genul care să-mi pun gărzi de corp, nu-mi place, nu vreau să fiu arogant.”, a recunoscut Luis Gabriel.

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, show total cu piesa Like a prayer: „Ne...
Vocea României 2023. Alexandra Căpitănescu, show total cu piesa Like a prayer: „Ne omori pe toți”
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română