Life

Luis Gabriel și Haziran, atacați în plină stradă de trei indivizi: “Era exact gestul ăla când cauți o armă”

Luis Gabriel și Haziran au fost miercuri ținta unui atac ca în filme. Cântăreața, care se pregătește să aducă pe lume primul copil, a fost speriată de cele întâmplate.
17.02.2022 | 17:16
Luis Gabriel si Haziran atacati in plina strada de trei indivizi Era exact gestul ala cand cauti o arma
Luis Gabriel și Haziran au fost ținta atacatorilor. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul cuplu, Luis Gabriel și Haziran, a fost prădat de 3 indivizi mascați miercuri noapte. Luis Gabriel a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit pe îndelete despre experiența de coșmar.

Artistul a venit însoțit de impresarul său. Atacul s-a întâmplat chiar în mașina acestuia. Cei trei se aflau în apropierea casei vedetelor și ascultau muzică.

ADVERTISEMENT

Luis Gabriel: „Haziran s-a speriat foarte tare”

Luis Gabriel a povestit că nu cunoaște motivul pentru care el, logodnica și impresarul lui au fost atacați și că cel mai tare s-a speriat Haziran. Tânăra este însărcinată în 6 luni.

„Este bine sarcina. Urmează să mergem la control mâine. S-a speriat foarte tare. Nu mă știu dușmănit cu nimeni, nu mă știu certat cu nimeni. Toată lumea mă iubește. Și aseară, dintr-o dată, s-a întâmplat faza asta.”, a povestit artistul.

ADVERTISEMENT

Cătălin, impresarul cântărețului, a explicat cum s-au petrecut lucrurile. În timp ce ascultau muzică în mașină, un bărbat mascat a început să se îndrepte amenințător în direcția lor.

„M-am întâlnit cu Luis, la el, în fața casei. Chestia s-a întâmplat în mașina lor. La un moment dat, o mașină de culoare neagră a trecut pe lângă noi și a oprit 100 de metri mai în față.

ADVERTISEMENT

S-au dat jos trei indivizi din mașină, hotărâți. Unul dintre ei și-a tras o cagulă și o șapcă și a început să vină spre noi, dar pe mijlocul străzii venea. Aici nu înțeleg. De ce nu a venit pe trotuar să vadă cine e în mașină?”, a spus impresarul artistului.

Atunci când a văzut ce se întâmplă, Luis Gabriel i-a cerut impresarului său să pornească mașina și să plece. În acel moment, ceilalți doi bărbați au blocat strada.

ADVERTISEMENT

„Luis a văzut că respectivul se apropia. A început să se caute în buzunar, era exact gestul ăla când cauți o armă. Unul dintre ei a venit lângă geamul meu și când a văzut că nu opresc și accelerez, a dat cu pumnul în geam. Poliția s-a mișcat foarte repede.”, a adăugat impresarul.

Cei doi cred că este vorba fie despre o tentativă de furt, având în vedere că bolidul în care se aflau era unul de lux, sau că oamenii respectivi căutau pe altcineva și ei s-au aflat acolo la momentul nepotrivit.

„Cel mai rău mi-e teamă pentru Haziran”

Luis Gabriel este îngrijorat pentru liniștea viitoarei sale soții, mai ales că aceasta este gravidă în 6 luni și urmează să aducă pe lume primul lor copil.

„Cel mai rău mi-e teamă de Haziran. Poate să mă găsească pe mine la un eveniment să mă tragă la răspundere, oricine. Nu e nicio problemă.

Eu mai plec la studio noaptea și nu am permis. Mă conduce soția mea și ea se întoarce. Nu aș vrea să se întâmple acest lucru când e singură. Ar fi un șoc și mai mare. De acum încolo Haziran nu o să mai circule singură. Vreau să fie în siguranță. Nu sunt genul care să-mi pun gărzi de corp, nu-mi place, nu vreau să fiu arogant.”, a recunoscut Luis Gabriel.

 

ADVERTISEMENT