Fotbal international

Luis Suarez a oferit faza serii în Copa America! A cerut henț după ce portarul a respins mingea în corner :) VIDEO

25.06.2019 | 11:13
Luis Suarez a oferit faza serii in Copa America A cerut hent dupa ce portarul a respins mingea in corner  VIDEO

Luis Suarez a oferit faza serii la Copa America. În meciul dintre Uruguay și Chile, încheiat 1-0, atacantul Barcelonei a scăpat singur în partea dreaptă a porții și când voia să centreze a fost blocat de portar, care a respins cu mâna în corner. Iar reacția lui Luis Suarez a stârnit hohote de râs. A cerut din instinct penalty, arătând cu gesturi largi că portarul a respins cu mâna.

Luis Suarez a oferit faza serii în Copa America! A cerut henț după ce portarul a respins mingea în corner

Însă, după câteva momente și-a dat seama că, de fapt, portarul are voie să își folosească mâinile în suprafața de pedeapsă și și-a pus mâinile în cap: pentru ratare, dar și pentru gafa pe care și-a dat seama că a făcut-o.

Uruguay s-a impus cu 1-0 prin golul lui Cavani din minutul 82 și a câștigat grupa cu 7 puncte, unul mai mult decât chilienii, campionii en-titre. În sferturile de finală s-au calificat și cele mai bune două națiuni de pe locul trei: Peru și Paraguay. Asta pentru că în grupa C, Ecuador și Japonia au remizat, scor 1-1, singurul rezultat care le trimite pe ambele acasă.

VEZI VIDEO:

S-a stabilit și programul sferturilor la Copa America:

27 iunie: Brazilia – Paraguay

28 iunie: Venezuela – Argentina

Columbia – Chile

29 iunie: Uruguay – Peru

Favorită principală rămâne Brazilia, însă toți ochii vor fi ațintiți asupra argentinienilor. Echipa lui Leo Messi s-a chinuit să obțină calificarea în faza sferturilor de finală, însă în faza următoare au un meci, teoretic, accesibil împotriva venezuelenilor. Starul argentinian este în continuare în căutarea primului trofeu alături de naționala de seniori a Argentinei.

Luis Suarez a oferit faza serii în Copa America! A cerut henț după ce portarul a respins mingea în corner ) VIDEO
Luis Suarez a oferit faza serii în Copa America! A cerut henț după ce portarul a respins mingea în corner. VIDEO

Semifinalele se vor disputa pe 2 și 3 iulie, în timp ce ultimul act va avea loc pe data de 7 iunie pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro. Câștigătoarea ultimelor două ediții este reprezentativa statului Chile.