Luis Suarez cere un atacant de top la Barcelona: "Ne-ar ajuta dacă va fi adus"

Luis Suarez a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre obiectivele Barcelonei pentru noul sezon, despre moralul lui Leo Messi, dar a şi recomandat un transfer pentru catalani.

noul sezon: "Sînt foarte fericit pentru trofeele obţinute pînă acum la Barcelona. Mă interesează mult mai mult trofeele cu echipa decît cele individuale. Obligaţia noastră va fi să luptăm pentru toate titlurile care se pot cîştiga.

viitorul lui Messi: "Ce vorbesc eu cu Leo este ca prieten şi rămîne între noi. El se bucură de vacanţă, abia aşteaptă să se întoarcă la antrnamente, lumea ştie cît de greu a fost pentru el la Copa America. Orice s-ar întîmpla, Messi va ieşi în faţă ca de fiecare dată. Eu îi ofer sprijinul meu".

aducerea altui atacant: "Capaz es de no estar contento conmigo el míster... Normal que siempre se quiera traer jugadores buenos, sabe el entrenador que las dos temporadas que estuve llegué con el resto y no pudimos rotar tanto, el entrenador es el que manda, el que decide, el delantero que venga, bienvenido sea porque vendrá a sumar y a colaborar en el objetivo de ganar títulos y nadie tiene el puesto seguro".

Messi şi retragerea de la naţională: "Nu îmi imaginez că se va întîmpla asta. Ca admirator al fotbalului şi coleg al lui, sper să revină la echipa naţională. El iubeşte argentina, mereu a ales să joace pentru Argentina. Trebuie înţeleasă şi situaţia lui, dar cred că se va recapacita şi va reveni la echipa naţională.

despre Vietto şi aducerea altui atacant: "Este un mare jucător, îmi plăcea de cînd juca la Villarreal. Era cel mai dezechilibrant fotbalist, păcat că nu a primit suficiente şanse la Atletico Madrid"

transferul lui Andre Gomes: "Nu vreau să îl laud, dar este jucătorul care atrăgea cel mai mult atenţia de la Valencia. Pentru capacitatea sa fizică, dar şi faptul că foloseşte ambele picioare. Vine să ajute, sînt sigur de asta"

Balón de Oro: "Eu nu sînt favorit pentru acest trofeu".

despre şansele lui Cristiano Ronaldo la Balonul de Aur: "Poate că are un avantaj prin titlurile pe care le-a obţinut. Dar din punctul meu de vedere, Messi este cel mai bun jucător din lume, nimic altceva nu mai contează. El decide partide, face diferenţa pe teren, chiar dacă nu a cîştigat cu echipa naţională".