Sport

Ultimele detalii despre accidentarea lui Luis Suarez. Uruguayanul e apt pentru derby-ul Real – Atletico

Luis Suarez a rezistat doar 13 minute în meciul FC Porto - Atletico Madrid, decisiv pentru spanioli în tentativa de a obţine calificarea în optimile Ligii Campionilor.
10.12.2021 | 11:57
Ultimele detalii despre accidentarea lui Luis Suarez Uruguayanul e apt pentru derbyul Real  Atletico
ADVERTISEMENT
10-12-2021
11:58

Suarez a revenit la antrenamente

Accidentarea suferită de Luis Suarez în partida cu FC Porto din Champions League este mai puțin gravă decât a părut la prima vedere, atunci când uruguayanul a părăsit terenul în lacrimi.

Conform publicației Sport, Suarez s-a antrenat normal alături de colegii săi la ședința de vineri dimineață și este apt pentru marele derby de pe Santiago Bernabeu.

În schimb, Diego Simeone nu se va putea baza pe Stefan Savic, Simo Vrsaljko și Jose Maria Gimenez, care nu au revenit încă la antrenamente.

Luis Suarez a trăit o dramă în timpul meciului FC Porto – Atletico Madrid, după ce a ieşit de pe teren accidentat. Atacantul oaspeţilor a fost nevoit să părăsească gazonul în minutul 13 şi a izbucnit în lacrimi pe bancă.

Luis Suarez, în lacrimi după ce s-a accidentat în FC Porto – Atletico Madrid

În minutul 13 al meciului FC Porto – Atletico Madrid, Luis Suarez i-a făcut semn lui Diego Simeone că nu mai poate continua. Fotbalistul de 34 de ani a simţit o durere la picior şi a cerut schimbarea.

ADVERTISEMENT

Matheus Cunha i-a luat locul, iar Luis Suarez a început să plângă pe banca de rezerve. Atletico Madrid are nevoie de o victorie, dar trebuie să spere şi că AC Milan nu va câştiga cu Liverpool, astfel spaniolii şi-ar putea asigura calificarea în optimi.

“Suarez a fost schimbat din cauza unei dureri musculare. Vor fi efectuate teste la revenirea în Madrid”, au anunţat oficialii clubului pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Dacă se va dovedi că accidentarea este una gravă, Luis Suarez ar putea să rateze derby-ul Real Madrid – Atletico Madrid, meci programat să se joace duminică, de la ora 22:00.

Atletico Madrid are deja câteva absenţe pentru derby-ul cu Real Madrid, în infirmerie fiind Jose Maria Gimenez, Stefan Savic sau Kieran Trippier.

ADVERTISEMENT