Sport

Luis Suarez „dă din casă” după o discuție privată cu Lionel Messi: „Nu se simte bine la PSG!”

Luis Suarez a făcut dezvăluiri dintr-o discuție privată pe care a avut-o cu prietenul Lionel Messi. Uruguayanul susține că septuplul Balon de Aur nu se simte deloc bine la PSG.
03.12.2021 | 18:25
Luis Suarez da din casa dupa o discutie privata cu Lionel Messi Nu se simte bine la PSG
ADVERTISEMENT

Lionel Messi e fericit pentru câștigarea celui de-al șaptelea Balon de Aur, record absolut, dar viața sportivă a superstarului argentinian este departe de a fi una roz. În cel mai recent interviu acordat, Luis Suarez a dezvăluit că playmakerul lui PSG se chinuie să se adapteze atât la noua sa echipă, cât și în capitala Franței.

Messi a venit liber de contract la vicecampioana Franței, în ultima perioadă de mercato, după despărțirea de FC Barcelona, dar cifrele sale nu arată extraordinar. În 12 meciuri jucate în Ligue 1 și Champions League, purtătorul numărului 30 de pe Parc des Princes a marcat doar patru goluri și a oferit trei assist-uri.

ADVERTISEMENT

După ce a cucerit Balonul de Aur, Lionel Messi a fost lipsit de strălucire în derby-ul dintre PSG și Nantes, încheiat la egalitate, scor 0-0, și în care nu a expediat nici măcar un șut pe spațiul porții adverse.

Luis Suarez, dezvăluiri dintr-o discuție privată cu Lionel Messi: „Suferă”

Messi a marcat un singur gol până acum în Ligue 1, în victoria cu Nantes, scor 3-1. Argentinianul e în pericol să bifeze o contraperformanță, aceea de a nu înscrie mai mult de 20 de goluri într-un campionat, lucru care nu s-a mai întâmplat din sezonul 2007-2008, când a avut doar zece reușite în LaLiga.

ADVERTISEMENT

Celebrul cotidian L’Equipe a criticat aspru prestația lui Messi împotriva lui Nice, una despre care jurnaliștii francezi cred că reflectă timpul petrecut până acum la Paris. L’Equipe a scris că argentinianul dă „impresia că joacă mereu în același ritm lent și, uneori, pare deconectat” de coechipierii săi.

Fostul său coechipier de la Barca, Suarez, cu care a jucat pe Camp Nou timp de șase ani, susține că Messi i-a spus despre problemele pe care le are în Hexagon.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt în continuare prieteni foarte apropiați în afara terenului, iar argentinianul s-a deschis în fața atacantului de la Atletico Madrid,  vorbindu-i despre perioada petrecută până acum la Paris.

„Vorbim în fiecare zi. Încercăm să nu ținem cont de așteptări pentru că noi suntem fotbaliști și știm cum să ne comportăm, dar vorbim despre meciuri, despre familie.

ADVERTISEMENT

M-a spus că nu se simte bine la PSG, pentru că afară este frig atunci când joacă. Suferă din cauza zăpezii. Dar, evident, trebuie să te obișnuiești și să joci la temperaturi mai scăzute.

Ne-a fost foarte greu atunci când am fost adversari pe Camp Nou. Pe de altă parte, atunci când joacă Uruguay cu Argentina e diferit.

Mereu sunt meciuri frumoase, dar să îl am pe Leo ca rival e dificil și complicat”, a declarat Luis Suarez, pentru TNT Sports.

ADVERTISEMENT