Cele mai citite

Suarez RECUNOAŞTE: ”L-am MUŞCAT. Îmi cer scuze”. Vezi REPLICA lui Chiellini!

Iniţial Luis Suarez a negat că l-a muşcat pe Giorgio Chiellini şi a încercat să-şi ascundă fapta, una gravă, în spatele unor declaraţii evazive. La cîteva zile distanţă, atacantul...
30.06.2014 | 21:07
Suarez RECUNOAŞTE: ”L-am MUŞCAT. Îmi cer scuze”. Vezi REPLICA lui Chiellini!

Iniţial Luis Suarez a negat că l-a muşcat pe Giorgio Chiellini şi a încercat să-şi ascundă fapta, una gravă, în spatele unor declaraţii evazive. La cîteva zile distanţă, atacantul uruguayan a recunoscut că l-a muşcat pe apărătorul italian şi şi-a cerut scuze pe contul său personal de Twitter.

“După ce am petrecut cîteva zile alături de familie, am avut ocazia să reflectez la ceea ce s-a întâmplat la meciul Italia – Uruguay din 24 iunie. Fără a avea legătură cu celelate declaraţii pe care le-am dat zilele trecute, adevărul este că Giorgio Chiellini a suferit fizic după ce eu l-am muşcat. Pentru asta regret profund ceea ce am făcut. Îmi cer scuze lui Giorgio Chiellini şi tuturor iubitorilor fotbalului. Promit că nu voi mai fi implicat niciodată într-un incident asemănător”, a spus Luis Suarez.

Chiellini a văzut postarea lui Suarez pe Twitter şi a postat şi el un mesaj pentru atacantul uruguayan. ”Totul este uitat. Sper ca FIFA să-ţi reducă suspendarea”, a spus italianul pe Twitter.

chiellini

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri