Veste rea pentru Barca. Un titular de bază va fi out cel puţin o lună

FC Barcelona, Luis Suarez, ernesto valverde

FC Barcelona a început foarte prost noul sezon. În Supercupa Spaniei catalanii au fost executaţi fără drept de apel, în ambele manşe, de către marele rival Real Madrid. Un 5-1 la scor general extrem de umilitor, care l-a determinat pe omul permanentelor războaie mediatice cu Madridul, Gerard Pique, să admită că pentru prima dată de când joacă în El Clasico s-a simţit foarte clar inferior.

Fanii Barcelonei sunt destul de iritaţi, mai ales pe conducere, pentru că după plecarea lui Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro, mult trâmbiţatele transferuri bombă s-au dovedit deocamdată un mare fâs, singurul sosit, brazilianul Paulinho, adus pe 40 de milioane de euro de la clubul din China Guanghzou Evergrande, nefiind considerat a avea capacitatea de a suplini absenţa unui jucător de talia lui Neymar.

Luis Suarez s-a accidentat la genunchi

Şi lucrurile par a fi şi mai serioase pe Nou Camp, după ce returul Supercupei a adus o veste proastă pentru vestiarul Barcelonei şi pentru fani. Un alt component de bază al fostei triplete MNS, uruguayanul Luis Suarez, va lipsi cel puţin o lună de pe gazon, ca urmare a accidentării suferite în partida de la Madrid. Suarez s-a accidentat la genunchi şi aceasta ar fi prognoza optimistă a medicilor, 4-5 săptămâni, pentru că există şi variantă pesimistă, care ajunge până la şapte săptămâni.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Luis Suarez s-a accidentat in returul Supercupei şi va sta o luna (2)

Şi emblematicul fundaş central Gerard Pique a acuzat probleme medicale în acelaşi meci, fiind înlocuit în minutul 50 cu nou sositul Nelson Semedo de la Benfica, dar în cazul său veştile nu sunt la fel de negre, existând speranţe să fie pe teren la primul meci din campionat, în weekend, acasă, cu Barcelona. Un lucru este clar, fără Neymar şi acum fără Suarez, tot greul a rămas pe umerii lui Lionel Messi şi Gerard Deulofeu şi s-ar putea apela ca soluţie de rezervă la Paco Alcacer.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004