Luis Suarez se gândește să plece în MLS. Un coechipier de la naționala Uruguayului l-a dat de gol

Andrei Șchiopu   
în FC Barcelona
09/11/2019, 09:07
Luis Suarez se gândește să plece în MLS. Un coechipier de la naționala Uruguayului l-a dat de gol
Luis Suarez. Sursă foto: hepta.ro

Luis Suarez, atacantul Barcelonei, se gândește la un transfer în MLS, anunțul fiind făcut de Nicolas Lodeiro, coechipier cu Suarez în naționala Uruguayului. Lodeiro a declarat că este doar o chestiune de timp până când „El Pistolero” va ajunge în campionatul din SUA, pentru că îi pune foarte multe întrebări despre cum este viața și fostbalul în America.

Luis Suarez, aproape de a pleca în MLS

Nicolas Lodeiro, colegul lui Luis Suarez din naționala Uruguayului a dezvălui că starul Barcelonei îl întreabă mereu despre cum este viața și fotbalul din America: „Vrea să ajungă în MLS. Luis mă întreabă mereu despre liga americană. Visul său a fost să foace la Barcelona. Joacă la un nivel excelent și se simte bine, dar mai devreme sau mai târziu, va ajunge în MLS”.

„I-ar plăcea să poată juca pentru Seattle Sounders, chiar dacă este mult mai greu de realizat. Cred că este doar o chestiune de timp până va ajunge aici”, a mai spus atacantul lui Seattle Sounders.

  • 32 de ani a împlinit Luis Suarez pe 24 ianuarie

Luis Suarez mai are contract cu Barcelona până în 2021

Luis Suarez mai are contract cu Barcelona până în 2021, iar șefii clubului catalan nu se gândesc să-l lase să plece prea curând de la echipă. În actualul sezon, „El Pistolero” a reușit să marcheze de 8 ori în 12 meciuri și are o pasă decisivă. În Champions League, atacantul uruguayan a făcut o partidă senzațională împotriva lui Internazionale Milano, când a dat o „dublă” și a întors scorul la 2-1 în favoarea echipei sale.

Suarez a venit în vara anului 2014 pe „Camp Nou” de la Liverpool în schimbul sumei de 81.000.000 de euro și a devenit rapid unul dintre cei mai iubiți jucători din echipă alături de Lionel Messi.

  • 50.000.000 de euro este cota de piață a lui Luis Suarez, conform transfermarkt.com
Închide ×