ADVERTISEMENT
Fotbal international

Luis Suarez se transferă la Juventus! Ce salariu va avea lângă Cristiano Ronaldo

Autor: Sorin Dumitrescu | 02.09.2020 | 11:44
Luis Suarez se transferă la Juventus! Ce salariu va avea lângă Cristiano Ronaldo
Luis Suarez la Juventus! Va juca alături de Cristiano Ronaldo şi Dybala. Foto: Sport.es

Presa italiană anunţă marele transfer pe care campioana ultimelor nouă sezoane în Serie A, Juventus, este pe cale să îl înfăptuiască. Este vorba de întărirea compartimentului ofensiv după despărţirea de atacantul argentinian Gonzalo Higuain.

ADVERTISEMENT

Cel care urmează să alcătuiască un trident de vis în atac, noul antrenor, Andrea Pirlo, fiind adeptul cu trei jucători în avanposturi, este cel mai bun prieten al lui Lionel Messi, uruguayanul Luis Suarez.

Acesta a avut nenumărate clinciuri cu Cristiano Ronaldo pe vremea când portughezul era marele pericol de la Real Madrid pentru Barcelona, iar acum este foarte aproape momentul în care sud-americanul va fi coleg cu CR7!

ADVERTISEMENT

Gazzetta dello Sport a anunţat pe prima pagină venirea lui Luis Suarez la Juventus

Gazzetta dello Sport, deşi e cotidian din Milano, a umplut prima pagină cu ştirea legată de acordul încheiat între Juventus şi agenţii lui Luis Suarez, care mai are de rezolvat doar modalitatea despărţirii de Barcelona.

Luis Suarez la Juventus! Va juca alături de Cristiano Ronaldo şi Dybala

“Juve da urlo!” titrează Gazzetta dello Sport şi într-adevăr o linie de atac formată din Cristiano Ronaldo, Luis Suarez şi Pauolo Dybala este una dintre cele mai puternice din fotbalul mondial.

ADVERTISEMENT

Va semna pe trei sezoane, pe un salariu de 10 milioane net anual

Luis Suarez nu vrea însă să plece de pe Camp Nou până ce catalanii nu îi vor achita jumătate din salariul net de 15 milioane euro pe acest an. Antrenorul Ronald Koeman, cel care a fost instalat recent pe banca Barcei, l-a anunţat pe El Pistolero, cum e poreclit uruguayanul, că nu mai are nevoie de serviciile sale şi că e liber să îşi caute echipă.

Luis Suarez a ajuns la vârsta de 33 de ani şi va semna cu Juventus un contract pe trei sezoane, urmând a încasa zece milioane euro net de stagiune. A jucat din 2014 până acum în blaugrana.

ADVERTISEMENT

Higuain a plecat la Miami, la echipa lui David Beckham

Luis Suarez era dorit şi de PSG, dar cu condiţia de a veni şi Lionel Messi, brazilianul Neymar fiind cel care încercase să îi convingă pe foştii lui colegi de la Barca până în 2017 să i se alăture.

În ceea ce îl priveşte pe Gonzalo Higuain următoarea destinaţie pentru Pipita nu va mai fi în Europa, ci în campionatul nord-american, la echipa înfiinţată de David Beckham, Inter Miami, unde se va reîntâlni cu francezul Blaise Matuidi, cu care a fost coleg la Juventus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!