Fotbal international

Luis Suarez şi Gerard Pique, scandal după Barcelona – Betis 3-4: “Nu te pune cu mine!”

12.11.2018 | 19:44
Luis Suarez si Gerard Pique scandal dupa Barcelona  Betis 34 Nu te pune cu mine

Luis Suarez şi Gerard Pique au făcut scandal după Barcelona – Betis 3-4. Catalanii au pierdut primul meci pe teren propriu după doi ani, iar la finalul partidei, spiritele s-au încins. Doi dintre cei mai importanţi jucători au fost implicaţi într-o dispută verbală, iar toată faza a fost filmată de camerele TV care transmiteau partida de pe “Camp Nou”.

La finalul meciului, Luis Suarez şi Gerard Pique s-au certat la mijlocul terenului, iar atacantul de 31 de ani a fost vehement la adresa colegului din defensivă. “Acum vrei să te cerţi cu mine pentru o pasă, nu o face, nu te pune cu mine”, i-a transmis Gerard Pique lui Luis Suarez.

Luis Suarez şi Gerard Pique, scandal după Barcelona – Betis 3-4. Arturo Vidal s-a implicat şi el

În micul scandal apărut între Luis Suarez şi Gerard Pique, de la finalul meciului Barcelona – Betis 3-4, s-a implicat şi Arturo Vidal. Fotbalistul chilian i-a reproşat fundaşului că nu i-a lăsat o minge care îi era destinată, iar acesta din urmă i-a explicat că nu a înţeles la ce s-a referit în acel moment. “Dacă strigi ‘a mea’, las mingea să treacă, dar nu am auzit expresia ‘eu’ în viața mea”, i-a spus Gerard Pique lui Arturo Vidal.

La finalul meciului Barcelona – Betis 3-4, Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor, a fost vizibil deranjat de felul în care au evoluat jucătorii săi. “Problema a fost că nu am jucat deloc bine. Nu am controlat mingea şi am continuat să comitem greşeli. Din aceste motiv ne-au condus la pauză. În a doua repriză am jucat mai bine, dar de fiecare dată când noi marcam, ei dădeau lovitura imediat. Nu am ştiu să controlăm situaţia. Când o echipă atacă bine, ea trebuie să se şi apere bine. În seara asta nu ne-am apărat cum trebuie”, a declarat Ernesto Valverde la finalul partidei de pe “Camp Nou”.

Luis Suarez şi Gerard Pique, scandal după Barcelona - Betis 3-4. Cuvinte dure spuse pe terenLuis Suarez şi Gerard Pique, scandal după Barcelona - Betis 3-4. Cuvinte dure spuse pe teren
Luis Suarez şi Gerard Pique, scandal după Barcelona – Betis 3-4. Cuvinte dure spuse pe teren
Tags: