News

Luiza Melencu a fost scoasă de pe lista dispăruților a Poliției Române. Ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu

29.08.2019 | 21:05
Luiza Melencu a fost scoasa de pe lista disparutilor a Politiei Romane Ce sa intamplat cu Alexandra Macesanu
Luiza Melencu nu mai figurează în lista cu persoane dispărute. Sursa foto: wowbiz.ro

Luiza Melencu, tânăra de 19 ani răpită, violată și probabil ucisă de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din Caracal, nu mai figurează pe lista „Copii dispăruți”, disponibilă pe site-ul Poliției Române. Acest amănunt aparent neînsemnat ridică multe semne de întrebare, mai ales dacă ne gândim la faptul că miercuri fata se afla încă printre persoanele declarate dispărute de autorități.

Luiza Măceșanu a fost scoasă de pe lista cu persoane dispărute

Familia se întreabă acum de ce oamenii legii au decis să o scoată pe adolescentă de pe această listă, în condițiile în care nu există elemente concrete care să confirme că aceasta a fost omorâtă de monstrul din Caracal. În schimb, Alexandra Măceșanu, cealaltă vicitimă a presupusului criminal se află în continuare pe lista copiilor dispăruți.

De altfel, în lipsa unor dovezi clare, oamenii legii nu exclud varainta ca Luiza să fie încă în viață, mai ales că specialiștii INML nu au reușit să obțină un profil genetic al ADN din oasele descoperite în pădure și despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține fetei.

Lista cu persoane dispărute. Sursa foto: wowbiz.ro
Lista cu persoane dispărute. Alexandra Măceșanu este în continuare printre acestea. Sursa foto: wowbiz.ro

Mama Alexandrei speră că fiica sa este încă în viață

În altă ordine de idei, mama Alexandrei Măceșanu a transmis recent un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare, exprimându-și convingerea că fiica sa trăiește, chiar dacă INML susține că oasele descoperite în butoiul monstrului au ADN-ul tinerei de 15 ani, iar DIICOT pare să se fi resemnat cu acest verdict.

Eu simt că trăiește. Ea este o fată puternică. Cum a avut curaj la 112 și nu s-a făcut nimic pentru a fi salvată, sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată. Sper din toată inima ca lumea care poate da informații că a văzut-o, îi rugam din suflet. Dar fără păcăleli, fără… Să ne ajute, să o găsim. Să se întoarcă înapoi acasă.Mă uit la pozele alea înainte de a fi răpită, la botez, la majorat unde a fost, era plină de viață. Este… Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știi că noi o iubim și o așteptăm acasă.

Sper ca autoritățile, măcar de data asta, să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu. Pe zi ce trece, e foarte greu. Trec prin cameră, parcă o văd acolo. Mă aștept să strig la ea. Sper ca Dumnezeu să-i dea putere, unde este. Și dacă o fi să fie moartă în butoiul acela, sper ca toți cei care au greșit să plătească. Ne vom luta ca toți cei care au greșit, să plătească”, a spus Teodora, mama Alexandrei.