News

Luiza Melencu se despărţise de iubit cu o zi înaintea dispariţiei. Acum s-a aflat

10.09.2019 | 08:47
Luiza Melencu se despartise de iubit cu o zi inaintea disparitiei Acum sa aflat
Luiza Melencu s-a despărțit de iubitul ei cu o zi înainte să dispară. Sursa foto: libertatea.ro

S-au aflat noi detalii despre viața Luizei Melencu dinainte de dispariție, despre ce făcuse tânăra din Dioști cu puțin timp înainte să fie răpită de Gheorghe Dincă. Adolescenta de 18 ani, care ieri nu a mai apucat să fie prezentă în prima zi de școală alături de colegele ei de liceu, s-ar fi despărțit de iubitul ei cu exact o zi înainte să dispară definitiv.

Luiza Melencu s-a despărțit de iubitul ei cu doar o zi înainte de dispariție

Luiza a avut o relație cu un băiat pe nume Alexandru, singurul iubit al fetei. Prietenele Luizei au făcut aceste declarații în prima zi de școală și au declarat că Luiza s-a cunoscut cu Alex de când era mică. Părinții celor doi se cunoșteau din Italia, unde munciseră împreună. „Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, a declarat Ioana, una dintre prietenele Luizei, scrie libertatea.ro.

Bunicul fetei s-ar fi opus acestei relații, conform mărturisirilor făcute de colegele Luizei. „Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat”, a povestit și mama Luizei. „Dar el era pe jumătate țigan, iar ea – româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună”, a completat Ioana, prietena fetei.

luiza melencu
Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie. Sursa foto: știrilekanald.ro

Familia Luizei a aflat că fata a vorbit la telefon cu „niște țigani”

Familia Luizei a mai aflat că printre ultimele persoane pe care Luiza le-a telefonat se numără „niște țigani” din Breaza, județul Prahova. Conform listingului obținut de procurori, Luiza ar fi telefonat două persoane de etnie rromă din această localitate. Nu se știe ce rol au avut acea femeie și acel bărbat în acest context.