News

Luiza Melencu și soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi întâlnit în casa din Caracal. Cine anunță asta

27.08.2019 | 15:33
Luiza Melencu si sotia lui Gheorghe Dinca sar fi intalnit in casa din Caracal Cine anunta asta

Avocatul familiei Luizei Melencu a depus marți o plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă. Tonel Pop susține că femeia a fost în Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, chiar atunci când Luiza Melencu se afla acolo, răpită de bărbat.

Avocatul Tonel Pop spune că soția lui Gheorghe Dincă s-a întâlnit cu Luiza Melencu

Avocatul Tonel Pop susține că sunt elemente clare care dovedesc faptul că soția lui Gheorghe Dincă ar fi alterat și distrus probe din anchetă, potrivit Antena3. Acesta consideră că ea știe mult mai multe lucruri decât le-a spus anchetatorilor.

“Din declarațiile pe care le-a dat soția lui Dincă la întrebările puse de mine, la un moment dat a făcut niște destăinuiri și avem elemente clare că această femeie a șters, a alterat, a distrus probe. Rămâne de văzut dacă cu intenție, fără intenție, din complicitate sau forțată. Lucrurile acestea s-au întâmplat.

Sotia lui Gheorghe Dinca s-a intalnit cu Luiza Melencu
Sotia lui Gheorghe Dinca s-a intalnit cu Luiza Melencu

Avocatul a depus plângere penală împotriva soției lui Gheorghe Dincă

Luând în considerare ce a spus doamna Dincă, e clar că Luiza, dacă s-a acționat asupra ei cu violență, s-a acționat după ce doamna Dincă a plecat de acolo, ceea ce înseamnă că Luiza și doamna Dincă s-au întâlnit. (…) Am fost la unul din băieții lui Dincă care a desconspirat-o pe soția lui Dincă, care a spus altceva.

A încercat să ascundă faptul că soția lui Dincă a încercat să ascundă faptul că această doamnă s-a întors în Caracal, după ce mințiseră cu toții că ea a plecat și nu s-a mai întors”, a spus Tonel Pop.

În acst timp, procurorii caută noi probe în cazul unei alte posibile victime ale criminalului din caracal. Procurorul-șef al DIICOT, Felix Banilă, a declarat că procurorii nu exclud varianta existenței unei a treia victime ale lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Anchetatorii i-au pus întrebări și cu privire la cazul de acum patru ani, atunci când Alexandra Goghez, în vârstă de 17 ani, a fost găsită decapitată într-un parc din Craiova. Gheorghe Dincă a spus că nu are nicio legătură cu cazul respectiv.