Accidentări pe bandă rulantă la Real Madrid! “Galacticii” au dat 108.000.000 de euro pe doi jucători care s-au rupt în amicale

Sorin Dumitrescu   
în La Liga
27/07/2019, 10:31
Accidentări pe bandă rulantă la Real Madrid! “Galacticii” au dat 108.000.000 de euro pe doi jucători care s-au rupt în amicale GALERIE FOTO
accidentări real madrid. Luka Jovic s-a accidentat la gleznă în derbyul cu Atletico

Real Madrid se întoarce acasă, după participarea la International Champions Cup, în cea mai rea postură posibilă. Bătută peste tot şi cu patru jucători out pe motiv de accidentări. Accidentările au mers parcă pe bandă rulantă la Real Madrid. Galacticii au dat 108 milioane euro pentru doi jucători care s-au rupt în aceste partide, socotite de Zinedine Zidane doar nişte amicale.

Luka Jovic, al patrulea accidentat la Real Madrid în meciurile din această vară

Lista celor intraţi în infirmieria Realului s-a mărit astfel la patru şi dacă va continua în acest ritm cu greu va mai găsi rezerve până la primul meci de campionat. Erau deja căzuţi puştiul Brahim Diaz şi, cu cea mai gravă accidentare, Marco Asensio, care nu va mai juca pe puţin nouă luni de acum înainte. În ultimele zile lista s-a lărgit cu francezul Ferlan Mendy şi după umilinţa din partida derby de Madrid cu Atletico şi atacantul sârb Luka Jovic a zis pas în minutul 28, cu o problemă la gleznă.

În meciul de la New Jersey accidentarea lui Jovic a survenit în urma unui eveniment nefericit şi neintenţionat. Portarul lui Atletico, slovenul Jan Oblak, a căzut pe glezna lui Jovic şi acesta nu a mai putut continua. La Brahim Diaz şi Mendy problemele nu sunt atât de grave, maxim trei săptămâni de stop, pentru leziuni musculare, iar la Jovic încă nu se cunoaşte gravitatea situaţiei.

accidentări real madrid. Cel mai grav este Marco Asensio, out pentru minim nouă luni
accidentări real madrid. Cel mai grav este Marco Asensio, out pentru minim nouă luni

Număr imens de accidentări musculare în cinci luni

Însă, de departe, pierderea cea mai mare pentru Zidane este Marco Asensio, jucător important în echipa de bază, care a suferit în meciul cu Arsenal o gravă accidentare la genunchi, ruptură a ligamentelor încrucişate şi nu este exclus ca el să nu mai poată fi utilizat chiar tot sezonul. Oricum, cel puţin până la începutul anului viitor este exclusă revenirea lui.

Interesant este că aceste accidentări par a fi un fenomen constant la Real Madrid, pentru că în 2018, în doar cinci luni, până la sfârşit de an se adunaseră deja 31 de accidentări, dintre care 23 pe probleme musculare, A fost înlocuit preparatorul fizic, dar lucrurile nu par a se fi schimbat în bine.

Închide ×