Fotbal international

Luka Modric a cedat nervos după Real Madrid – Real Sociedad 0-2. “Jucăm ca un rahat în fiecare meci!”

07.01.2019 | 11:08
Luka Modric a cedat nervos dupa Real Madrid  Real Sociedad 02 Jucam ca un rahat in fiecare meci
ADVERTISEMENT

Luka Modric, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul pregătit de Santiago Solari, a cedat nervos la finalul meciului pierdut de Real Madrid în faţa celor de la Real Sociedad, scor 0-2, pe “Santiago Bernabeu”. Câştigătorul Balonului de Aur s-a enervat şi a avut o reacţie dură la adresa evoluţiei echipei sale.

“Jucăm ca un rahat în fiecare meci, ne lipsește concentrarea și golul. Sunt oameni care decid, dar mingea nu intra în poartă nici înainte de asta, trebuie să fim mai puternici în fața porții. Problema noastră este lipsa de concentrare la începutul meciului și colaborarea din teren”, a spus Luka Modric la finalul meciului Real Madrid – Real Sociedad, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Luka Modric, nervos după Real Madrid – Real Sociedad 0-2

Deşi presa din Spania susţine că Real Madrid a fost defavorizată de arbitrajul de la meciul cu Real Socidedad, Luka Modric nu e de aceeaşi părere. Câştigătorul Balonului de Aur crede că Santiago Solari nu este vinovat pentru evoluţia slabă a “galacticilor”, ci jucătorii.

“Antrenorul face o treabă bună, dar bineînțeles că nu poate înscrie. El pregătește meciurile bine, are curaj, apoi noi trebuie să ne facem treaba în teren. Sunt jucători care nu joacă la cel mai înalt nivel al lor, mă refer și la mine. Există motive pentru ceea ce se întâmplă, trebuie să vedem ce se întâmplă și să ne asumăm responsabilități, să colaborăm mai mult în teren, să îmbunătățim jocul de la meci la meci”, a mai spus Luka Modric.

ADVERTISEMENT
Luka Modric s-a întins pe gazon la finalul partidei pierdute de Real Madrid cu Real Sociedad, scor 0-2

Real Madrid a pierdut pe teren propriu cu Real Sociedad, scor 0-2. Willian Jose a înscris din penalty, iar Ruben Pardo a dat golul de 0-2. “Galacticii” au terminat partida în 10, după ce Lucas Vazquez a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 61.

  • 30 de puncte a adunat Real Madrid în 18 meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019
  • 6 înfrângeri au “galacticii” în 18 partide
ADVERTISEMENT