Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Luka Modric, dialog fabulos cu un jurnalist italian după Croația – Italia 1-1. Video

Luka Modric scene rar întâlnite cu un jurnalist italian după Croația - Italia 1-1. Ce s-a întâmplat la conferința de presă.
25.06.2024 | 10:20
Luka Modric dialog fabulos cu un jurnalist italian dupa Croatia  Italia 11 Video
Luka Modric a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Campionatului European după golul cu Italia. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Luka Modric a fost înger și demon pentru naționala Croația la meciul cu Italia. Mijlocașul lui Real Madrid a ratat un penalty și apoi a înscris un minut mai târziu. Echipa sa a fost însă egalată la ultima fază și acum ar putea fi ultimul meci pentru Modric la un turneu final.

Luka Modric, onorat de un jurnalist italian după Croația – Italia 1-1: „Ai demonstrat că ești un jucător de top”

Meci nebun între Croația și Italia la EURO 2024, cu final plin de dramatism. După meci, Luka Modric a avut parte de o surpriză din partea unui ziarist care a ținut să îi adreseze câteva cuvinte:

ADVERTISEMENT

„Bună seara, Luka. Sunt un jurnalist italian și am vrut să îți mulțumesc pentru tot ce ai arătat, nu doar în seara asta, ci în toată cariera ta. Încă o dată, ai demonstrat că ești un jucător de top.

Ai marcat, deși ai ratat penalty-ul. Am vrut doar să-ți spun asta. Aș vrea să te rog să nu te retragi niciodată, deoarece ești unul dintre cei mai mari jucători pe care i-am comentat. Îți mulțumesc!”. 

ADVERTISEMENT

Luka Modric i-a răspuns în italiană: „Și eu mi-aș dori să joc pentru totdeuna”

Luka Modric a dat un răspuns pe măsură: „Mulțumesc! (n.r. în italiană). Îți mulțumesc foarte mult pentru aceste cuvinte frumoase, direct din adâncul inimii mele. Îți mulțumesc!”.

În privința retragerii, starul naționalei Croației nu a luat încă o decizie definitivă: „Și eu mi-aș dori să joc pentru totdeauna, dar probabil va veni un moment în care va trebui să agăț ghetele în cui. Voi continua să joc, nu știu pentru cât timp, dar îți mulțumesc pentru cuvintele adresate. Mulțumesc!”. 

ADVERTISEMENT

Video-ul a devenit viral pe platforma X, fostul Twitter, unde în doar câteva ore a strâns aproape 1,9 milioane de vizualizări. Luka Modric are nu mai puțin de 178 de meciuri la naționala Croației, pentru care a reușit 26 de goluri.

Luka Modric, aproape să ducă pe Croația în optimi

Luka Modric a ratat un penalty în minutul 55 după ce a trimis slab și a fost ghicit de Gianluigi Donnarumma. Cel mai selecționat jucător din istoria naționalei Croației și a răscumpărat eroarea la faza imediat următoare când a reușit să înscrie, după ce portarul Italiei a respins un șut al lui Ante Budimir.

ADVERTISEMENT

Schimbat în minutul 80, el a trăit la intensitate maximă finalul jocului. La faza la care Italia a înscris, Modric a fost surprins cum își mușca tricoul. Imediat după ultimul fluier al partidei a izbucnit în lacrimi.

Luka Modric a devenit cel mai vârstnic marcator din istoria Campionatului European, la 38 de ani și 289 de zile. Vedeta lui Real Madrid a primit și titlul de jucătorul meciului.

ADVERTISEMENT
1500.00 este cota BETANO ca Croația să câștige EURO 2024