Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Luka Modric, înger și demon în Croația – Italia la EURO 2024! Mijlocașul lui Real Madrid, în lacrimi la finalul meciului. Update

Luka Modric a ratat un penalty în a doua repriză a meciului Croația - Italia de la EURO 2024. La doar un minut distanță, mijlocașul a deschis scorul cu un gol fabulos.
25.06.2024 | 00:27
Luka Modric inger si demon in Croatia  Italia la EURO 2024 Mijlocasul lui Real Madrid in lacrimi la finalul meciului Update
Luka Modric a scris istorie în Croația - Italia la EURO 2024! Mijlocașul a ratat și un penalty. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Luka Modric a ieșit în evidență în a doua repriză a meciului Croația – Italia, în a treia etapă din Grupa B de la EURO 2024. Mijlocașul croat de la Real Madrid a ratat un penalty în minutul 55, însă tot el a fost cel care a deschis scorul la un minut distanță.

UPDATE: Modric, în lacrimi pe teren la finalul meciului

Croația a fost egalată la ultima fază de Italia, scor 1-1, și este aproape de a rata calificarea în optimile de finală de la EURFO 2024, iar finalul partidei de la Leipzig l-a găsit în lacrimi pe superstarul Luka Modric.

ADVERTISEMENT

Vedeta croaților a ieșit de pe teren în minutul 80 și a trăit la intensitate maximă finalul jocului. El a fost surprins cum își mușca tricoul în momentul în care Italia începea atacul care aducea golul marcat de Zaccagni.

După ce formația sa a fost egalată, Modric a rămas stană de piatră pe banca de rezerve și a izbucnit în lacrimi după ultimul fluier. De altfel, el a venit cu ochii roșii de plâns pentru a primi premiul de cel mai bun jucător al întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Luka Modric, înger și demon în Croația – Italia la EURO 2024!

Croația și Italia se înfruntă pe Red Bull Arena din Leipzig pentru un loc în „optimile” EURO 2024. După o primă repriză fără goluri, cele două naționale au turat motoarele în a doua parte a jocului.

În minutul 54, „centralul” Danny Makkelie a fost chemat la margine pentru un posibil henț al lui Davide Frattesi în interiorul careului. După ce a revăzut imaginile la monitorul VAR, arbitrul olandez a luat decizia de a acorda lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

Luka Modric a fost cel care a luat mingea și a așezat-o pe punctul cu var. Totuși, cel mai selecționat fotbalist din toate timpurile în naționala Croației a trimis slab, fiind ghicit de Gianluigi Donnarumma.

Luka Modric, cel mai vârstnic marcator din istoria EURO

Croații au rămas în posesia mingii și și-au creat o ocazie uriașă de gol. Ante Budimir a trimis periculos pe centrul porții, iar Gianluigi Donnarumma a respins doar până la Luka Modric. „Veteranul” Croației a urmărit excelent mingea pe care a trimis-o în plasă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Luka Modric a devenit cel mai vârstnic marcator din istorie la Campionatele Europene (38 de ani și 289 de zile). În meciul cu Italia, mijlocașul croat a bifat cea de-a 178-a apariție în tricoul echipei naționale.

De asemenea, Luka Modric a ajuns la 26 de goluri marcate în tricoul naționalei Croației. Recordul de goluri la naționala Croației este deținut de Davor Suker. Modric ocupă abia a 6-a poziție în această ierarhie, după Perisic, Mandzukic, Kramaric și Eduardo.

Luka Modric ar urma să semneze prelungirea cu Real Madrid

Contractul lui Luka Modric la Real Madrid ajunge la final pe 30 iunie 2024. Deși s-a scris că va pleca la un club fie din Arabia Saudită, fie din Major League Soccer, spaniolii au anunțat o adevărată răsturnare de situație.

Potrivit Marca, Luka Modric a acceptat să semneze prelungirea contractului cu Real Madrid. Mijlocașul croat ar urma să semneze un nou contract, până la finalul sezonului 2024/2025. Pe 9 septembrie, Luka Modric împlinește vârsta de 39 de ani.

ADVERTISEMENT
2,18 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” în meciul Olanda - Austria