Fotbal international

Zinedine Zidane vrea să scape de Balonul de Aur 2018. Francezul nu e mulţumit de randamentul lui Luka Modric

06.05.2019 | 13:10
Zinedine Zidane vrea sa scape de Balonul de Aur 2018 Francezul nu e multumit de randamentul lui Luka Modric

Antrenorul lui Real Madrid, francezul Zinedine Zidane vrea să scape de Balonul de Aur 2018, vicecampionul mondial, croatul Luka Modric. Zidane spune că randamentul arătat de croat în sezonul care stă să se încheie a fost foarte scăzut faţă de perioada în care au lucrat doi ani şi jumătate împreună, până la plecarea lui Zidane vara trecută.

Luka Modric, pe picior de plecare de la Real Madrid. Zidane îl vrea pe danezul Eriksen

Modric mai are un an de contract cu Real Madrid şi din punctul de vedere al lui Zidane, de la întoarcerea sa pe bancă, acum două luni, evoluţiile sale nu mai au consistenţă, iar anul acesta croatul va împlini 34 de ani. Ceea ce nu ia francezul în considerare este faptul că Modric se înţelegea foarte bine în joc tocmai cu starul care a părăsit Realului vara trecută, portughezul Cristiano Ronaldo şi absenţa acestuia i-a afectat întrucâtva jocul.
Real Madrid are tot motivul pentru a-l vinde acum pe Luka Modric, fotbalist care menţine o cotă destul de ridicată în pofida vârstei, pentru că sezonul trecut a câştigat toate premiile individuale puse în joc, în frunte cu Balonul de Aur. Şi asta în condiţiile în care şi vara trecută Florentino Perez îl trecuse pe croat pe lista de plecări, dar după ce Cristiano Ronaldo a părăsit Santiago Bernabeu s-a renunţat şi la ideea de a fi vândut Modric.

Luka Modric i-ar putea lăsa locul danezului Christian Eriksen de la Tottenham
Luka Modric i-ar putea lăsa locul danezului Christian Eriksen de la Tottenham

Inter Milano îl aşteaptă cu braţele deschise

Acum însă ar necesară această mişcare şi pentru faptul că Real Madrid e gata să se aşeze la masa negocierilor cu Tottenham pentru danezul Christian Eriksen, fotbalist care joacă exact pe postul lui Modric. Modric a venit de la Spurs la Madrid, la fel ca şi galezul Gareth Bale şi acum Zidane a pus ochii pe un alt jucător exponenţial al londonezilor.

Dacă va fi nevoit să îşi facă bagajele Luka Modric şi agentul său, nimeni altul decât soţia sa, nu au motive de îngrijorare. Încă din vara trecută Inter Milano a alergat după croat şi abia aşteaptă un semnal pozitiv pentru a declanşa ofensiva achiziţionării sale. Cum are 34 de ani foarte probabil că mai mult de 30 de milioane nu se vor plăti pentru croat, o sumă accesibilă pentru italieni.