Fotbal international

Luka Modric pleacă de la Real Madrid în MLS! A început negocierile cu DC United

07.01.2020 | 08:38
Luka Modric pleaca de la Real Madrid in MLS A inceput negocierile cu DC United
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Luka Modric este foarte aproape de o plecare de la Real Madrid, croatul fiind în negocieri cu o formație din MLS.

Luka Modric pleacă de la Real Madrid în MLS

Deși a ajuns la 34 de ani, Luka Modric este unul dintre cei mai curtați jucători în acest moment, mai ales că a intrat în ultimele șase luni de contract cu Real Madrid, iar viitorul său pare să fie legat de MLS.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului britanic Daily Mail, internaționalul croat a început negocierile cu formația DC United, care caută o vedetă de talie mondială pentru a-l înlocui pe englezul Wayne Rooney.

Discuții avansate cu DC United

Reprezentanții clubului nord-american au purtat discuții cu impresarul lui Luka Modric încă de la finalul anului trecut, imediat după încheierea sezonului din MLS, iar croatul s-a arătat interesat de un transfer în America.

ADVERTISEMENT

Cele două părți au fost în contact permanent în ultima perioadă, iar în cazul în care Real Madrid nu îl va lăsa pe Modric să plece încă din această iarnă rămâne varianta ca jucătorul să fie adus liber de contract la vară.

Eriksen, înlocuitor pentru Modric

Nu este pentru prima dată când numele lui Luka Modric apare ca pe lista unor cluburi din Major League Soccer. Inițial s-a vorbit despre un transfer al croatului la Inter Miami, noua franciză din MLS deținută de David Beckham.

ADVERTISEMENT

Real Madrid ar putea să-i dea drumul lui Luka Modric încă din această iarnă în încercarea de a scoate și niște bani din cedarea lui. Însă, totul depinde dacă ”galacticii” vor reuși să-i găsească un înlocuitor pe măsură croatului, principala țintă fiind danezul Christian Eriksen de la Tottenham Hotspur.

Și Inter Milano îl vrea pe croat

Câştigător al Balonului de Aur în 2018, Luka Modric evoluează la Real Madrid din vara anului 2012, fiind unul dintre cei mai constanţi fotbalişti ai ”galacticilor”. În acest moment, croatul este cotat la 15 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Luka Modric reprezintă o soluție și pentru multe cluburi importante din Europa. Inter Milano a încercat să-l aducă la începutul sezonului, dar Florentino Perez nu a vrut atunci să se despartă de croat. Italienii nu au renunțat încă definitiv la aducerea vicecampionului mondial și ar putea face o ofertă în această iarnă.

ADVERTISEMENT