Fotbal international

Luka Modric şi-a dat acordul! Anunţul făcut de spanioli despre starul lui Real Madrid

10.08.2018 | 21:28
Luka Modric şi-a dat acordul! Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Luka Modric, 32 de ani, şi-a dat acordul pentru semnarea unui nou acord cu Real Madrid, în ciuda faptului că a fost dorit cu insistenţă de către Inter Milano. Croatul va avea parte de o creştere importantă a salariului după performanţele de la Campionatul Mondial 2018 şi va fi al doilea cel mai bine plătit jucător al echipei din capitala Spaniei, fiind la egalitate cu Sergio Ramos şi doar Gareth Bale câştigă mai mult în acest moment.

Luka Modric şi-a dat acordul! Ce va face din noul sezon
Luka Modric şi-a dat acordul! Ce va face din noul sezon

Fotbalistul croat a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria celor de la Real Madrid după ce a câştigat de patru ori Liga Campionilor cu trupa Los Blancos. Modric a fost la un pas de a câştiga Campionatul Mondial din Rusia în această vară, dar naţionala antrenată de Zlatko Dalic a pierdut cu 4-2 finala cu reprezentativa Franţei.

ADVERTISEMENT

Luka Modric şi-a dat acordul pentru o nouă înţelegere cu Real Madrid

Florentino Perez a anunţat că Luka Modric va pleca de la Real Madrid doar dacă Inter Milano va achita clauza de reziliere a contractului în valoare de 750 de milioane de euro. Preşedintele de pe Santiago Bernabeu a insistat ca mijlocaşul de fier să rămână în continuare la echipa din capitala Spaniei.

Luka Modric are în prezent un salariu de 6,5 milioane de euro pe sezon la Real Madrid, dar după semnarea noi înţelegerii va câştiga 10 milioane de euro pe an. Croatul va încasa un salariu la fel de mare precum Sergio Ramos şi doar Gareth Bale va avea un venit mai mare, 11 milioane de euro. În topul celor mai bine plătiţi jucători de la Real Madrid se mai regăsesc şi Karim Benzema, dar şi Toni Kroos, ambii cu salarii anuale de 8,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul a fost achiziţionat în 2012 de la Tottenham Hotspurs în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. În ciuda faptului că Modric a avut un start dificil la Real Madrid, cu multe partide în care a privit de pe banca de rezerve, el a ajuns deja la 257 de partide în tricoul Los Blancos. Fotbalistul născut la Zadar a marcat doar 13 goluri pentru trupa madrilenă, însă s-a remarcat prin cele 40 de pase decisive. Rolul ofensiv al croatului ar putea creşte după plecarea lui Cristiano Ronaldo şi este aşteptat să apară de mai multe ori la finalizare.

Luka Modric mai are contract cu Real Madrid până în 2020, dar Floretino Perez îi va oferi şi un an în plus la înţelegerea actuală pentru a-l convine să rămână în continuare pe Santiago Bernabeu. Iniţial, preşedintele lui Real Madrid nu a vrut să vorbească despre subiectul Modric la prezentarea lui Thibaut Courtois, atunci când a evitat întrebările jurnaliştilor prezenţi.

ADVERTISEMENT

Avem cei mai buni jucători din lume, cei mai buni jucători din Spania şi cei mai buni tineri. Vrem să continuăm să câştigăm şi avem mare încredere în toţi jucătorii noştri, care ştiu ce înseamnă să îmbrace tricoul lui Real Madrid.În Statele Unite aţi văzut nivelul acestei echipe şi aţi văzut ce reprezintă Real în întreaga lume. Lucrăm intens pentru a face această echipă şi mai bună, a declarat Florentino Perez la prezentarea lui Thibaut Courtois.