Fotbal intern

Luka Zahovic, transfer problemă pentru FCSB? Ce accidentări a suferit în ultimele sezoane

13.07.2018 | 18:05
Luka Zahovic este dorit de FCSB. Ce accidentare a suferit atacantul sloven?

Luka Zahovic a devenit o ţintă importantă pentru FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat, pe rând, transferurile lui Nemec, Omrani, Abang sau Raul Rusescu. Mai mult, vicecampioana României a rămas descoperită în ofensivă, unde îl mai are numai pe Harlem Gnohere.

Luka Zahovic, fiul fostului internaţional sloven Zlatko Zahovic, a fost junior la Benfica şi Valencia şi face spectacol în Slovenia, acolo unde a marcat 33 de goluri în ultimele două sezoane. Cu toate acestea, problemele din sezonul precedent ale lui Zahovic s-ar putea să dea bătăi de cap oficialilor FCSB. El a pierdut mai mult de 3 luni de zile în stagiunea precedentă din cauza unei accidentări la umăr!

Luka Zahovic, ţinta FCSB pentru transfer, accidentare cu recidivă

Luka Zahovic s-a operat prima dată în luna august 2017, iar la scurt timp după revenirea pe teren, în luna octombrie, a ajuns din nou „la cuţit”, după ce una dintre tijele metalice pe care le avea în umăr s-a deplasat, după o căzătură suferită la antrenament. Mai mult, Zahovic pare să nu facă faţă într-un campionat din afara Sloveniei. El a ajuns în 2015 la Heerenveen, echipă care l-a cumpărat pentru 700.000 de euro. Cu toate acestea, în două sezoane Zahovic a jucat în numai 6 partide pentru olandezi, fără să înscrie vreun gol. Maribor l-a împrumutat şi ulterior l-a cumpărat pentru numai 250 de mii de euro.

1,1 milioane euro este cota lui Luka Zahovic, potrivit transfermarkt.de

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri