Fotbal intern

Luka Zahovic, atacantul dorit de Gigi Becali, lăudat. “Va juca titular!”

12.07.2018 | 16:16
Luka Zahovic atacantul dorit de Gigi Becali laudat Va juca titular

Luka Zahovic, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB, este lăudat de Zvonko Milojkovic, impresarul care l-a adus pe Bogdan Planic la vicecampioana României. Pentru ca atacantul în vârstă de 22 de ani de la NK Maribor să ajungă la FCSB, atunci oficialii “roş-albaştrilor” trebuie să plătească 2.000.000 de euro.

Este destul de greu, dar nu imposibil. Cei de Maribor vor o sumă de bani, este mai puţin decât a dat Gigi pe Coman. Dacă o să îl cumpere, va putea evolua în grupele Europa League, cum a fost şi anul trecut cu Planic. Am înţeles că o să-l urmărească în Europa League. Acum, vom vedea, cum zice Gigi: ‘Cum vrea Dumnezeu!’. Este unul dintre cei mai buni şi cei mai talentaţi copii din Slovenia. El nu a jucat în perioada septembire – decembrie, fiind accidentat. A fost accidentat la umăr, a căzut pe umăr. Nu are probleme la picioare sau ceva de genul. Dacă luaţi statistica ultimelor zece meciuri, vă ia capul la câte goluri a dat. A marcat în fiecare meci, a spus Zvonko Milojkovic pentru o emisiune de sport.

Luka Zahovic, atacantul dorit de Gigi Becali, lăudat. “N-au un jucător ca el!”

Şanse ar fi să-l ia. Cred că va juca direct titular dacă va veni la Steaua, nu se pune problema să nu se impună. El poate să evolueze în două sisteme. Se simte foarte bine în 4-3-3 şi 4-4-2, dar nu poate evolua în 4-2-3-1, adică vârf împins. În noul sistem pe care-l joacă Steaua el s-ar integra perfect. E un jucător mobil, are viteză, are un extraordinar simţ al porţii, dă goluri din orice poziţie şi cred că asta le trebuie celor de la Steaua în acest moment. Ei nu au un jucător ca el în acest moment. Luka este un jucător mobil, nu este un pivot“, a declarat Zvonko Milojkovic.

Bucuria lui Luka Zahovic după un gol înscris pentru Maribor
Luka Zahovic se bucură după un gol înscris pentru Maribor