Fotbal international

Lukaku îi ține partea lui Mourinho în conflictul cu jucătorii lui Manchester United: “Maturizați-vă!” Video

22.11.2018 | 17:10
Lukaku ii tine partea lui Mourinho in conflictul cu jucatorii lui Manchester United Maturizativa Video

Jose Mourinho are de-a face cu mai mulți jucători nemulțumiți în acest sezon, ultimul dintre ei fiind Marcus Rashford, care amenință că pleacă la Real Madrid dacă nu joacă mai des titular. Romelu Lukaku îi ține partea lui Mourinho în conflictul cu jucătorii lui Manchester United și le transmite coechipierilor să se maturizeze și să accepte criticile venite din partea antrenorului portughez.

Paul Pogba, Anthony Martial și Antonio Valencia sunt jucătorii care s-au certat cu Mourinho în ultima perioadă. Antrenorul le-a reproșat forma slabă din teren, iar aceștia nu au primit prea bine criticile și au intrat în conflict cu el, cel mai vehement fiind starul francez Paul Pogba. Manchester United e pe locul 8 în Premier League după 12 etape, iar Romelu Lukaku este de partea lui Mourinho în conflictul de pe Old Trafford. Belgianul are o relație bună cu antrenorul lusitan și le transmite coechipierilor să accepte stilul managerial dur impus de acesta.

Lukaku e de partea lui Mourinho în conflicutul cu jucătorii lui Manchester United

“Cred că are o relație bună cu jucătorii. Nu prea dau importanță felului în care relaționează cu ceilalți colegi. Nu cred că este ceva care să mă afecteze pe mine. Dacă antrenorul are ceva să îți reproșeze, trebuie să accepți. Ești un om matur, accepți asta!”, le-a transmis atacantul belgian colegilor din echipă. Lukaku a marcat doar 4 goluri în acest sezon pentru Manchester United, ultimul dintre ele datând din 15 septembrie. Forma slabă a jucătorului este unul dintre motivele pentru care echipa nu a reușit să fie mai eficientă în fața porții.

Lukaku nu a fost utilizat de Mourinho în partida cu fosta echipă a belgianului, Everton. Portughezul și-a motivat decizia precizând că nu a vrut ca atacantul să fie ținta criticilor. Lukaku ar trebui să gestioneze foarte bine situația, având în vedere mesajul pe care l-a transmis coechipierilor.