Fotbal international

Lukaku la Juventus?! Manchester United vrea să scape de atacantul pe care a dat 85 de milioane de euro

27.02.2019 | 17:06
Lukaku la Juventus Manchester United vrea sa scape de atacantul pe care a dat 85 de milioane de euro

Cu doar nouă goluri înscrise în acest sezon, Romelu Lukaku are viață grea la Manchester United. Atacantul pe care „diavolii” au plătit incredibila sumă de 85 de milioane de euro este la un pas de plecarea sa de pe Old Trafford.

Lukaku la Juventus?!

Iar principală destinație este Juventus Torino, clubul care domină fotbalul italian de ani buni. Juventus vrea la rândul său să se despartă de o piesă importantă din atac. Paulo Dybala nu pare a se simți prea bine de la venirea lui Cristiano Ronaldo și se zvonește că argentinianul va părăsi campioana Italiei la vară.

În aceste condiții, Juventus nu ar spune nu aducerii unui atacant precum Lukaku. Deși joacă de-o viață la cel mai înalt nivel, belgianul are numai 25 de ani și este suficient de puternic pentru a se lupta cu fundașii adverși, fapt ce l-ar avantaja pe Cristiano Ronaldo, care ar urma să aibă mai multe spații.

Ronaldo este idolul lui Lukaku
Ronaldo este idolul lui Lukaku

Ronaldo este idolul lui Lukaku

În plus, Lukaku îl idolatrizează pe Ronaldo conform presei din Anglia. Un apropiat al clubului Manchester United a dezvăluit: „Destinația preferată a lui Lukaku dacă o va părăsi pe United este Juventus. Este un mare fan al lui Ronaldo. La United și-a pierdut locul în primul 11 și în acest sezon chiar nu a impresionat deloc. Ambele părți sunt interesate de acest transfer, așa că va trebui să așteptăm și să vedem se va întâmpla la vară”.

Romelu Lukaku a sosit pe Old Trafford în vara lui 2017, atunci când United plătea pentru el celor de la Everton 85 de milioane de euro. De când s-a transferat la United, criticii lui Lukaku au observat că belgianul nu are calitățile necesare pentru a face diferența în fața cluburilor de top, atât în Premier League, cât și în cupele europene. Lukaku înscrie deseori doar cu echipele mici.