Fotbal intern

Lukas Gikiewicz și-a găsit echipă după coșmarul de la FCSB! Polonezul se întoarce acasă

15.12.2019 | 11:20
Lukas Gikiewicz sia gasit echipa dupa cosmarul de la FCSB Polonezul se intoarce acasa
ADVERTISEMENT

Atacantul polonez Lukas Gikiewicz și-a găsit echipă după coșmarul trăit în ultimele luni la FCSB, formație pentru care a jucat doar patru meciuri în acest sezon.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 2.12 este cota pentru ”3-5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Lukas Gikiewicz și-a găsit echipă după coșmarul de la FCSB

Lukas Gikiewicz a plecat cu scandal de la FCSB și conform site-ului wyborcza.pl este foarte aproape de a semna o înțelegere din postura de jucător liber de contract cu echipa LKS Lodz.

Atacantul în vârstă de 32 de ani ar reveni astfel la formația pentru care a evoluat în sezonul 2009-2010. În acesl sezon, Gikiewicz a marcat 11 goluri în 30 de partide jucate în campionat pentru LKS Lodz.

ADVERTISEMENT

LKS Lodz, medie de sub un gol pe meci

În acest moment, după disputarea a 18 etape din campionatul Poloniei, LKS Lodz se află pe locul 15, penultimul, cu 14 puncte, la egalitate cu formația de pe ultima poziție, Wisla Cracovia.

Marea problemă a celor de la LKS Lodz o reprezintă eficacitatea redusă din atac. Echipa antrenată de Kazimierz Moskal a marcat doar 17 goluri în acest sezon și are o medie de sub un gol pe meci.

ADVERTISEMENT

Gikiewicz a reclamat FCSB la FIFA

Lukas Gikiewicz a venit la FCSB la începutul acestui sezon, el fiindu-i recomandat lui Gigi Becali de tehnicianul Florin Motroc care l-a remarcat în țările arabe. Polonezul nu s-a acomodat în România, iar ”roș-albaștrii” au făcut tot posibilul pentru a scăpa de el.

Avocatul polonezului a anunțat că Lukasz Gikiewicz a reclamat clubul FCSB la FIFA și cere să-i fie achitate drepturile financiare până la finalul contractului, care urma să se încheie în vara anului 2020.

ADVERTISEMENT

FCSB, amendă drastică pentru polonez

Oficialii clubului FCSB au decis să îl amendeze drastic pe Lukasz Gikiewicz pentru că nu a respectat contractul, dar reprezentanții fotbalistului polonez susțin că penalizarea primită de atacant este nulă.

La nicio lună după ce vicecampioana României a decis să îl amendeze pe atacantul polonez cu 24.000 de euro, adică 25% din valoarea contractului, jucătorul a reacționat și a spus că între el și clubul lui Gigi Becali nu mai există niciun angajament scris.

ADVERTISEMENT