Fotbal intern

Lukas Skovajsa, singurul transfer al lui Dinamo, interviu exclusiv FANATIK : ”N-am auzit de Steaua. Știu că Dinamo are 18 titluri”

15.01.2020 | 13:04
Lukas Skovajsa singurul transfer al lui Dinamo interviu exclusiv FANATIK  Nam auzit de Steaua Stiu ca Dinamo are 18 titluri
ADVERTISEMENT

Singurul transfer al lui Dinamo, Lukas Skovajsa, a oferit un interviu video pentru FANATIK în care a vorbit despre ce înseamnă venirea la echipa din Ștefan cel Mare pentru el și că nu a auzit de FCSB.

Lukas Skovajsa, interviu exclusiv FANATIK : ”N-am auzit de Steaua. Știu că Dinamo are 18 titluri”

-De ce ai ales Dinamo?

Pentru că agentul meu mi-a spus că Dusan Uhrin este antrenor aici și că mă vrea aici. De aceea am ales să vin aici. Știam despre Dusan Uhrin, a fost antrenor la echipe mari din Cehia și a avut succes, la Slavia Praga și la Viktoria Plzen , e un antrenor foarte bun și sunt foarte bucuros că am ajuns să fiu antrenat de el. Îmi place enorm de Dusan Uhrin, e un antrenor de TOP, vreau să-i răsplătesc încrederea și să fiu cât mai bun aici.

ADVERTISEMENT

-Ce înseamnă pentru tine să fii aici la Dinamo?

Abia aștept să joc în tricoul acestui club, voi da totul pentru această echipă, pentru acest club pentru a avea succes.

-Ce știi despre Dinamo?

Că este un club mare din România, Dinamo a fost de 18 ori campioană și cred că putem să aducem un trofeu în vitrina clubului și în acest sezon, chiar dacă echipa nu traversează o perioadă bună, este posibil să câștigăm Cupa României și vom face totul să îndeplinim acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

-La play-off mai aveți șanse?

Da, sunt șanse mici, dar sunt. Atâta timp cât sunt șanse ne vom lupta pentru ele.

-Ce calități ai tu ca fotbalist?

Sunt fundaș stânga, pot să joc și fundaș central, sunt jucător de picior stâng, nu marchez multe goluri dar mă apăr foarte bine și asta e important. Am auzit că Dinamo a încasat multe goluri în acest sezon, voi face tot ce ține de mine, voi ajuta clubul, echipa, pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple.

-Ce ai auzit despre fanii dinamoviști?

Știu că fanii sunt foarte buni, că-și susțin echipa, asta este foarte important pentru noi și vom da totul să-i mulțumim în 2020. N-am văzut încă filmulețe cu ei de la coregrafiile de la meciurile cu Steaua, dar îmi doresc enorm să-i văd pe viu.

ADVERTISEMENT

-Ai auzit de Steaua?

Nu, nu știu nimic despre această echipă. Despre rivalitatea cu o echipă am auzit, dar nu știu prea multe lucruri.

-Care este echipa ta favorită din lume?

Chelsea. Visez să ajung să joc măcar odată în Premier League. Pentru asta mă antrenez și îmi doresc să fiu din ce în ce mai bun. Sper să ajung acolo după ce plec de la Dinamo. Totul este posibil, dar eu sunt aici și cât voi fi aici mă voi gândi doar la această echipă.

ADVERTISEMENT

-O să-ți ”muști” adversarii acum pentru că ești un câine roșu?

Voi încerca. Da!

-Cum crezi că va fi viața pentru tine în București?

E un oraș foarte mare, Trencin era foarte mic. Acolo sunt 60.000 de persoane, Bucureștiul are 2 milioane, e o diferență foarte mare, dar cred că mă voi adapta. Prietena mea și băiețelul vor veni la București după ce mă întorc din Spania.

-Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?

Da, vom da totul pentru club, pentru Dinamo și cred că vom fi împreună puternici și vom avea succes.

ADVERTISEMENT