Fotbal intern

Lukasz Gikiewicz, jucătorul dat ”dispărut” de FCSB, reacționează şi se ia de Gigi Becali: “E vina patronului. Antrenorul n-are niciun cuvânt”

04.12.2019 | 15:22
Lukasz Gikiewicz, jucătorul dat ”dispărut” de FCSB, reacționează şi se ia de Gigi Becali:
Lukasz Gikiewicz, jucătorul dat ”dispărut” de FCSB, reacționează şi se ia de Gigi Becali: "E vina patronului. Antrenorul n-are niciun cuvânt”. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Conflictul de la distanță dintre Lukasz Gikiewicz și FCSB continuă. La nicio lună după ce vicecampioana României a decis să îl amendeze pe atacantul polonez cu 24.000 de euro, adică 25% din valoarea contractului, jucătorul a reacționat și a spus că între el și clubul lui Gigi Becali nu mai există niciun angajament scris.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 4.25 este cota pentru ”x pauză/1 final”. Vezi aici toate cotele!


Lukasz Gikiewicz, jucătorul dat ”dispărut” de FCSB, reacționează şi se ia de Gigi Becali: “E vina patronului. Antrenorul n-are niciun cuvânt”

Din august 2019, de la un FCSB – Poli Iași 1-2, Lukasz Gikiewicz nu a mai prins vreun minut în meciurile vicecampioanei din Casa Pariurilor Liga 1 sau din altă competiție internă și internațională. În aceste zile, fotbalistul pe care conducerea steliștilor l-a dat ”dispărut” a avut o primă reacție.

ADVERTISEMENT

În presa poloneză, atacantul de 32 de ani a explicat ce s-a întâmplat între el și conducerea vicecampioanei. El a fost amendat cu 24.000 de euro pentru că din octombrie nu s-a mai prezentat la echipă, dar susține că vina aparține conducerii roș-albastre, în special lui Gigi Becali.

”De la finele lunii septembrie 2019 contractul meu s-a încheiat pentru cu cei de la FCSB. Acest lucru este cauzat de faptul că ei nu au respectat termenii înțelegerii. Decizia i-a aparținut patronului, antrenorul n-are niciun cuvânt de spus”, a spus Gikiewicz pentru SportoweFakty.

ADVERTISEMENT

Gikiewicz, critici, dar și laude pentru Gigi Becali

După ce l-a acuzat pe Gigi Becali de nerespectarea înțelegerii, Lukasz Gikiewicz a avut și cuvinte de laudă pentru fostul său patron, despre care a spus că este un caracter pozitiv: ”Cu siguranță, acesta este un caracter pozitiv și colorat. Sunt sută la sută sigur că fără el fotbalul din România n-ar mai fi la fel. Investește o grămadă de bani”, a mai spus Gikiewicz pentru sursa citată.

Lukasz Gikiewicz a ajuns la FCSB pe 1 august 2019 și mai avea contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2020. Atacantul polonez a jucat în 4 meciuri pentru formația patronată de Gigi Becali și a oferit două pase decisive, dar nu a mai intrat în planurile de viitor ale latifundiarului din Pipera. Acesta a decis să plece din România pentru a petrece timp alături de familia sa și nu s-a mai prezentat la antrenamentele vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri