Carousel hot news

Lumea fotbalului la UNISON! “Contra ne face să fim MÎNDRI! Lucescu e mai bun!”

Jucătorii şi tehnicianul Astrei ai dezbătut subiectele zilei din fotbalul românesc, plecarea lui Cosmin Contra la Getafe şi înlocuirea acestuia cu Răzvan Lucescu....
Autor: Adrian Dumitru | 10.03.2014 | 21:53
Lumea fotbalului la UNISON!
Dani Coman.

Jucătorii şi tehnicianul Astrei ai dezbătut subiectele zilei din fotbalul românesc, plecarea lui Cosmin Contra la Getafe şi înlocuirea acestuia cu Răzvan Lucescu.

Dani Coman, fost elev al lui Răzvan Lucescu şi apropiat al fostului selecţioner, crede că înlocuirea lui Cosmin Contra aduce numai lucruri pozitive fotbalului românesc. Advesari în următoarea etapă, Astra şi Petrolul urmînd să se întîlnească la Ploieşti, Coman a dezvăluit la Dolcesport că venirea lui Răzvan Lucescu reprezintă un atuu pentru rivalii giurgiuvenilor.“A fost un meci foarte greu, mai ales în prima repriză. În ultimele 45 de minute am avut altă atitudine şi este foarte important că am reuşit să luăm cele trei puncte. Este îmbucurător pentru întreg fotbalul românesc că un antrenor român a ajuns în campionatul spaniol. De la Petrolul a plecat un antrenor bun şi, probabil, o să vină altul şi mai bun (n.red. Răzvan Lucescu)”, a declarat Coman la finalul partidei dintre Astra şi Pandurii (2-0).

Isăilă despre Contra: “Face cinste fotbalului românesc!”

Tehnicianul învingătoarei din această seară a lăudat performanţa lui Cosmin Contra. Daniel Isăilă crede că plecarea fostului fundaş al naţionalei şi al Milanului a surprins tot fotbalul românesc. “Am cîştigat pe merit, am controlat jocul! Steaua este favorită să cîştige titlul, dar noi sîntem acolo şi ne-am propus să cîştigăm toate meciurile. M-a surprins plecarea lui Contra, pe toată lumea a surprins. Mă bucur pentru el, este un tehnician foarte bun şi ambiţios şi face cinste fotbalului românesc. Îi urez mult succes”, a fost de părere Isăilă.

“Mă bucur că am marcat şi că ne menţinem pe primele locuri. Cei de la Pandurii ne-au creat probleme, mai ales în prima repriză. Trebuie să cîştigăm meciul cu Petrolul, asta ne interesează, nu cine vine la adversara noastră”

Alexandru Măţel, fundaş Astra Giurgiu

“Digerăm greu înfrîngerea cu Astra, ne aruncă pe locul şase! Chiar dacă ştiam că au executanţi buni de faze fixe, se pare că nu am reuşit să nu le creem situaţii. Creştem de la meci la meci, nu mai are rost să vorbim de plecarea lui Eric. Este o onoarea să avem reprezentanţi în Spania şi ne face să ne simţim mîndri, dar Petrolul nu cred că a renunţat la obiective cu plecarea lui Contra. “

Cristian Pustai, tehnician Pandurii

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!