Fotbal international

Lumea fotbalului se roagă pentru o minune după dispariția lui Emiliano Sala! ”Este o veste îngrozitoare”

23.01.2019 | 10:39
Lumea fotbalului se roaga pentru o minune dupa disparitia lui Emiliano Sala Este o veste ingrozitoare

Lumea fotbalului se roagă pentru o minune după ce avionul în care se afla atacantul argentinian Emiliano Sala a dispărut de pe radare luni seară și se crede că a căzut în apele din apropierea Insulei Guernsey. Nume mari precum Josep Guardiola, Kylian Mbappe, Gary Lineker, Luis Fernandez sau fostul atacant de la Astra Giurgiu, Anthony Le Tallec, s-au arătat șocați de acest eveniment.

”Este atât de trist. Este o veste îngrozitoare. Aşteptăm confirmarea”, a declarat antrenorul echipei Manchester City, Josep Guardiola, într-o conferință de presă, în timp ce Kylian Mbappe a postat pe Twitter o poză în care apare alături de atacantul argentinian și a scris: ”Un gând pentru Emiliano Sala, pentru oamenii din avion și cei dragi lor #PrayForSala”.

Lumea fotbalului se roagă pentru o minune după dispariția lui Emiliano Sala: ”Te rog să apari!!!”

Mesajele din lumea fotbalului au curs după anunțul dispariției avionului în care se afla Emiliano Sala, unul dintre cele mai emoționante aparținându-i argentinianului Valentin Vada, jucător la Girondins Bordeaux şi unul dintre cei mai buni prieteni ai atacantului transferat de Cardiff. ”Haide, fratele meu!! Te rog să apari!!!”, a scris acesta.

Emiliano Sala la prezentarea oficială la Cardiff City
Emiliano Sala la prezentarea oficială la Cardiff City

”Cu toții suntem cu gândul la Emiliano Sala. Fie ca Dumnezeu să te aducă înapoi cu noi”, a scris mijlocașul echipei AC Milan, Tiemoue Bakayoko, în timp ce fostul internațional englez Gary Lineker a spus: ”Sperăm ca toți cei aflați la bordul avionului dispărut vor fi găsiți în siguranță”. Cluburile din Franța și-au exprimat și ele regretul pentru dispariția fostului jucător de la FC Nantes, iar fostul atacant de la Astra Giurgiu, Anthony Le Tallec, a scris că este șocat de această vreme.

Miercuri dimineață, autoritățile din Guernesey au reluat căutările avionului în care se afla și Emiliano Sala. Suporterii lui FC Nantes, formație de unde jucător s-a transferat în această iarnă la Cardiff City, au ieșit în stradă pentru a-i aduce un omagiu fotbalistului.