Life

Lumea muzicii populare e în doliu. A murit cântăreața Simona Maria Teodorescu, ”Privighetoarea Banatului”

Doliu în lumea muzicii populare. A murit cântăreața Simona Maria Teodorescu, care era supranumită și ”Privighetoarea Banatului”.
05.02.2023 | 14:53
Lumea muzicii populare e in doliu A murit cantareata Simona Maria Teodorescu Privighetoarea Banatului
Doliu în lumea muzicii populare. A murit cântăreața Simona Maria Teodorescu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lumea muzicii populare este mai săracă după ce cântăreața Simona Maria Teodorescu s-a stins din viață.

Simona Maria Teodorescu s-a stins din viață

Trebuie menționat faptul că în ultima perioadă s-au făcut eforturi uriașe astfel încât cântăreața Simona Maria Teodorescu, supranumită și ”Privighetoarea Banatului” să poată fi salvată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Banat a ajuns de urgență la spital, iar fanii ei au încercat să facă tot posibil pentru a o ajuta să depășească aceste momente dificile.

Mai multe postări au apărut pe rețelele de socializare, în care cei care au cunoscut-o pe interpreta de muzică populară făceau apel la populație pentru a dona sânge.

ADVERTISEMENT

Ea era internată la secția de Terapie Intensivă și inclusiv primăria din Mehadia, Caraș Severin, s-a mobilizat astfel încât cântăreața să poată să primesc sângele de care avea nevoie.

Cauza morții Simonei Maria Teodorescu nu este cunoscută încă, cert este că în urmă cu câteva zile, speranțele erau cât se poate de mari.

ADVERTISEMENT

În final însă, cântăreața, supranumită și ”Privighetoarea Banatului”, a lăsat în urmă această lume și a trecut la cele veșnice. Tragicul anunț a fost făcut de apropiații ei, în mai multe postări pe conturile de socializare.

Simona Maria Teodorescu s-a stins din viață mult prea devreme

Nu puțini sunt cei care spun că Simona Maria Teodorescu a plecat din această lume mult mai devreme.

ADVERTISEMENT

De asemenea, lipsa acesteia va fi simțită cu siguranță după cum spun persoanele care au avut ocazia să o cunoască și care o descriu ca fiind un om cu un suflet minunat, dar și o voce de aur.

„Rămas bun draga noastră! Dumnezeu are nevoie de oameni buni, așa ca tine, însă suferința noastră este nemărginită. Dumnezeu să te aibă in pază om cu suflet frumos!”; Din păcate Banatul mai pierde încă un om de frunte și la o varsta atât fragedă pentru a părăsi aceasta lume.

Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Simona Maria Teodorescu și să te odihnești în pace și în liniște”, sunt doar o parte dintre mesajele postate de apropiați pe contul de socializare al artistei.

Înmormântarea acesteia a avut loc la finalul acestei săptămâni, iar cei care au cunoscut-o pe artistă au fost prezenți pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Amintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, o altă cântăreață de muzică populară apreciată de publicul larg a fost răpusă de o boală cruntă. 

ADVERTISEMENT