Life

Lumea muzicii românești, în doliu! Un artist îndrăgit, victimă a unui accident stupid

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști din zona Maramureșului a încetat din viață într-un accident stupid.
18.02.2024 | 10:07
Lumea muzicii romanesti in doliu Un artist indragit victima a unui accident stupid
Gabi Stângău, pasionat de ATV-uri, a murit într-un accident stupid / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Violonistul Gabi Stângău, un artist îndrăgit în toată țara, a murit în urma unui accident cu ATV-ul. Tragedia s-a produs ieri, 17 februarie, la doar câteva zile după ce artistul și-a sărbătorit ziua de naștere.

Gabi Stângău, un virtuoz al viorii, a murit

Gabi Stângău, unul dintre cei mai îndrăgiți violoniști din zona Ardealului, a încetat din viață. Conform informațiilor citate de DCnews, tânărul, pasionat de mașini și sporturile cu motor, a fost victima unui accident cumplit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, el a pierdut controlul ATV-ului său pe un drum județean în localitatea Dumbrăvița județul Maramureș. ATV-ul a ajuns într-un șanț și acolo s-a izbit de un stâlp de beton. Eforturile medicilor au fost în zadar, echipajul SMURD ajuns la fața locului nereușind să îl resusciteze.

Accidentul lui Gabi Stângău și decesul violonistului a venit la doar câteva zile de la momentul în care el își sărbătorea ziua de naștere. ȘI, conform postărilor sale pe pe conturile de socializare, la doar o zi după ce, alături de Andra, a făcut show pe scenă.

ADVERTISEMENT

Gabi Stângău era căsătorit din 2017, iar relația cu Diana părea să fie extrem de solidă, cei doi fiind de nedespărțit. De altfel, în miile de mesaje de condoleanțe primite pe conturile de socializare, tânăra soție a artistului este încurajată să reziste durerii.

Gabi Stângău, pasionat de ATV

Chiar în ziua în care a încetat din viață, pe conturile de socializare ale lui Gabi Stângău a fost postată o fotografie. Poza în arată pe artist, călare pe ATV, fericit că își urmează pasiunea și că se bucură de o porție de adrenalină.

ADVERTISEMENT

”Nu poate fi real! Efectiv nu pot să cred! Dumnezeu sa te ierte, Gabi!Ai fost un suflet tare bun… O mare pierdere pentru toții cei care te-au cunoscut. Dumnezeu să întărească familia greu încercată și să ai grijă de Diana de acolo de sus”, i-a transmis Livia Pop, o colegă de breasă a lui Gabi Stângău.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace! Un viorist bun, un caracter si mai bun, un prieten de nădejde. Drum lin către cer prieten drag!!! Sincere condoleanțe familiei”, ”Inima ta bună a încetat să mai bată, sufletul tău mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens pentru familia ta și noi colegii de cântec.

ADVERTISEMENT

De azi înainte vei continua să cânţi doar pentru îngeri. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, sunt mesajele pe care le-au transmis alți artiști.

ADVERTISEMENT