News
notix pixel id

Lumea pokerului zguduită de o crimă înfiorătoare! Trupul carbonizat al jucătoarei profesioniste “Susie Q” a fost găsit într-un parc

25.07.2020 | 13:30
Lumea pokerului zguduită de o crimă înfiorătoare! Trupul carbonizat al jucătoarei profesioniste
Susie Q juca poker profesionist de 10 ani. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Lumea pokerului a fost zguduită de o crimă înfiorătoare! Trupul carbonizat al jucătoarei profesioniste, Susie Zhao, cunoscuta sub numele de “Susie Q”, a fost gasit intr-un parc din Michigan, SUA.

Totul s-a petrecut pe 13 iulie. Corpul tinerei era intr-o stare atat de degradata, incat aceasta abia a putut fi identificata.

A fost nevoie de ajutorul amprentelor si a unui tatuaj pe care Susie Zhao îl avea. Conform primelor informații, Poliția merge pe ideea unui asasinat.

ADVERTISEMENT

Crimă oribilă în lumea pokerului

Oamenii legii nu exclud posibilitatea ca totul să aiba legatura cu cariera jucatoarei de poker. Mai mult de atât, si FBI-ul s-a implicat in investigarea acestui omor.

Este interesant că Susie a reușit să câștige ca jucatoare profesionista de poker nu mai puțin de 224.671 de dolari, o sumă despre care specialiștii că ar puta crește în curând.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare suma castigata de ea la o singura competitie a fost de 73.805 dolari. Se întâmpla însă în urmă cu mai mulți ani, și anume, în 2012, la Las Vegas.

“Susie Q” avea 33 de ani si ultima data a fost vazuta de mama ei la 12 iulie, cu o zi inainte de a-i fi descoperit cadavrul.

ADVERTISEMENT

Polițiștii cred că aceasta a fost ucisă chiar în cursul acelei nopti. Rezultatele necropsiei, precum si ale probelor toxicologice inca nu sunt gata.

Potrivit site-ului casino.org, Susie s-a nascut în China, la Beijing, dar a copilarit in orasul Waterford Township. Culmea, se mutase chiar aici, în urmă cu o lună de zile.

ADVERTISEMENT

A luat această decizie după ce a locuit preț de 10 ani la Los Angeles, California. Venise acasa ca sa faca fata unor “provocari in viata personala”, dupa cum spun prietenii ei.

Fosta jucătoare de poker absolvise o facultate de psihologie si intrase de 10 ani in lumea profesioniștilor acestui sport.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri