Life

Luminița Anghel, fotografie unică cu fiul său, Filip. Băiatul artistei a împlinit 11 ani

Luminița Anghel, imagine rară cu băiatul său și al celui de-al treilea soț. Filip a făcut 11 ani în urmă cu foarte puțin timp.
20.12.2022 | 23:02
Luminita Anghel fotografie unica cu fiul sau Filip Baiatul artistei a implinit 11 ani
Luminița Anghel, imagine rară cu băiatul său și al celui de-al treilea soț. Filip a făcut 11 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a concursului Eurovision România a împărtășit o fotografie unică cu fiul său și al lui Silviu Dumitriade. Băiatul artistei a împlinit 11 ani, vedeta distribuind și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Luminița Anghel, imagine rară cu băiatul său și al celui de-al treilea soț. Filip a făcut 11 ani

Luminița Anghel este în culmea fericirii. Celebra cântăreață și-a aniversat fiul care este rodul iubirii din relația cu cel de-al treilea soț cu care s-a căsătorit în urmă cu 11 ani. Aceeași vârstă o are în prezent și băiețelul.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie vedeta de televiziune a lăsat un mesaj special, urându-i toate cele bune copilului său. Artista își dorește ca cel mic să aibă o viață cu foarte multe surprize, idealuri mărețe și vise duse la bun sfârșit.

„11 ani! La mulți ani copil bun și cuminte, darul nostru cel mai de preț! Să-ți fie viața plină de surprize frumoase și de visuri împlinite”, a scris solista pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fanii și prietenii apropiați i-au lăsat numeroase mesaje de „La mulți ani!” Luminiței Anghel, care nu postează foarte des imagini cu fiul său, Filip.

Luminița Anghel și fiul său, Filip
Luminița Anghel și fiul său, Filip. Sursa foto: Instagram.com

Luminița Anghel, imagine cu fiul său, Filip

Luminița Anghel a distribuit o fotografie unică cu băiatul său și al celui de-al treilea soț. Micuțul este copilul său biologic, însă vedeta are și un băiat pe care l-a adoptat în timpul mariajului cu Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

David Pușcaș are 25 de ani și nu a rămas în relații foarte bune cu artista despre care susține că s-a schimbat după ce s-a separat de fostul partener de viață. Semnarea actelor de divorț dintre cei doi soți a fost în 2003.

La un moment dat, în anul 2009, solista a adoptat și o fetiță pe nume Măriuca, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine. Mama copilei a pornit un adevărat război mediatic și micuța avea să se întoarcă în centrul de plasament după 5 ani.

ADVERTISEMENT

De atunci Luminița Anghel s-a ocupat strict de creșterea și educația lui Filip, care îi aduce foarte multe bucurii și împliniri.

ADVERTISEMENT