Life

Luminița Anghel îl descrie pe WRS, reprezentantul României la Eurovision: „Are tot ce îi trebuie”

Luminița Anghel, părere sinceră despre WRS, reprezentantul României la Eurovision. Ce crede artista despre cel care va cânta în luna mai în cadrul competiției din Italia.
19.03.2022 | 10:24
Luminita Anghel il descrie pe WRS reprezentantul Romaniei la Eurovision Are tot ce ii trebuie
Luminița Anghel îl descrie pe WRS, reprezentantul României la Eurovision. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Luminița Anghel și-a spus părerea despre reprezentatul României la Eurovision din acest an, anume WRS.

Ce crede, de fapt, Luminița Anghel despre WRS

Luminița Anghel a declarat că a urmărit finala și dintre toți participanții, ea chiar a vrut ca WRS să fie cel care să câștige.

ADVERTISEMENT

Conform vedetei, reprezentantul României pentru Eurovision 2022 „are tot ce îi trebuie”. Este un pachet complet, cu o melodie ușor de reținut, un show în spate, balerinii adaugă un plus de valoare, iar artistul în sine este și el un bun dansator.

Pe WRS, aceasta l-a descris ca fiind „o bucată de puzzle”.

“Dar, am urmărit intenționat finala, pentru că știam că fiind foarte implicată în acest domeniu, o să fiu întrebată și o să mi se ceară părerea.

ADVERTISEMENT

Chiar îmi doream să câștige tipul ăsta, pentru că are tot ce îi trebuie. Melodia este foarte ușor de reținut, au show, sunt foarte mișto balerinii, el dansează extraordinar, în sensul că se încadrează, face parte din tot proiectul ăsta, e ca o bucată de puzzle, cu care ai completat puzzle-ul”, a declarat ea, pentru Wowbiz.

Luminița Anghel nu s-a sfiit să spună că îi place foarte mult de WRS și crede că ar trebui ca România să se califice în finala Eurovision.

ADVERTISEMENT

„E foarte mișto, îmi place. Realmente, cred că e ce trebuie să ne calificăm măcar în finală”, a mai spus Luminița Anghel.

Cine este, de fapt, WRS, cel care a câștigat Eurovision

Andrei Ursu stă în spatele lui WRS, el fiind un tânăr în vârstă de 28 de ani din Buzău. Acesta a cochetat de mic cu scena, iar acum iată că munca lui a dat roade, căci va reprezenta România la această competiție internațională.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a explicat și că a participat la diverse concursuri de talente și așa și-a început, de fapt, cariera. Iubirea pentru dans o are de la părinții lui.

ADVERTISEMENT
Tags: