Life

Cum a slăbit Luminița Anghel 10 kilograme! Secretul artistei: ”Am încercat toate rețetele planetei”

Luminița Anghel a reușit să slăbească 10 kilograme, iar artista a explicat care este secretul prin care a reușit să fie în forma fizică de acum, la 53 de ani.
13.03.2022 | 11:07
Cum a slabit Luminita Anghel 10 kilograme Secretul artistei Am incercat toate retetele planetei
ADVERTISEMENT

Luminița Anghel are 53 de ani și este acum într-o formă fizică de invidiat pentru vârsta ei. E adevărat, a explicat vedeta, lucrurile nu au fost deloc ușoare, ea chinuindu-se ani la rândul să slăbească. Dar că, din fericire, a găsit metoda perfectă pentru a scăpa de 10 kilograme destul de rapid, secretul fiind o dietă atentă și multă mișcare.

Cum a slăbit Luminița Anghel 10 kilograme?

Luminița Anghel a dezvăluit, pentru Wowbiz, cum a reușit să slăbească 10 kilograme. Și, a explicat cântăreața, de când a văzut că stilul de viață, complet schimbat, a dat roade, a avut grijă să îl adopte ca permanent.

ADVERTISEMENT

“Forma pe care o am acum și anume cu 10 kilograme în minus se datorează în primul rând faptului că, împreună cu fastingul, fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, adică un fel de maraton, un mers rapid. (…)

Prinzând antrenament, deja organismul se comportă altfel. Efortul este foarte mare, nu e deloc ușor”, a explicat cântăreața Luminița Anghel pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

E adevărat, mai recunoaște Luminița Anghel, până să găsească cele necesare pentru a nu suferi a durat mult timp. ”Am avut foarte multe probleme cu picioarele. Până mi-am găsit încălțările potrivite, am avut mereu bășici, bătături, dureri îngrozitoare de gambă, de încheieturi, de gleznă, pentru că îți trebuie încălțămintea potrivită pentru asfalt”, a mai spus ea.

Luminița Anghel s-a îngrășat în timpul sarcinii

Acum 11 ani, pe când era însărcinată, Luminița Anghel a pus multe kilograme pe ea și nu a mai reușit să scape de ele până nu a găsit dieta și mișcarea potrivită care să o ajute. “Eu am acum peste 50 de ani și până acum am încercat toate rețetele planetei. M-am îngrășat foarte mult în sarcină, pentru că am vrut.

ADVERTISEMENT

 Toată viața mea am fost într-o dietă continuă și atunci, în momentul în care am rămas însărcinată, a fost ca o mică răzbunare, iar prietenul meu cel mai bun a fost frigiderul, dar mi-am asumat, pentru că știam că mă voi îngrășa”, a mai spus Luminița Anghel pentru sursa citată.

Mai mult, a mai explicat cântăreața, a depus foarte mult efort pentru a scăpa de kilogramele acumulate, chiar dacă, ani la rândul, mergea adeseori la sală. Acum însă, zi de zi face mișcare, chiar dacă, recunoaște artista, nu e deloc ușor.

ADVERTISEMENT

”Nici eu nu am crezut că o să mă pot ține, dar rezultatele cred că m-au impulsionat să nu renunț. Și soțul meu, recunosc, a fost foarte mirat de faptul că mă țin, pentru că, repet, nu e ușor. Am haine de atunci, pe care le port și acum. Sunt fericită când lumea mă complimentează sau nu mă recunoaște. Mulți nu au crezut că o să reușesc. Uite că s-a putut”, a mai spus Luminița Anghel pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT