Life

Luminița Bucur, nevasta lui Brânzoi din Las Fierbinți a împlinit 36 de ani. Cadoul inedit primit de la echipa lui Cătălin Măruță

Luminița Bucur, actrița care o interpretează pe soția lui Brânzoi în serialul Las Fierbinți, aniversează 36 de ani. Direct de la repetiții, a fost chemată să-și ridice cadoul.
09.11.2022 | 16:33
Luminita Bucur nevasta lui Branzoi din Las Fierbinti a implinit 36 de ani Cadoul inedit primit de la echipa lui Catalin Maruta
Luminița Bucur a împlinit 36 de ani. Foto: captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Luminița Bucur a cucerit inimile publicului prin intermediul personajului pe care îl interpretează în Las Fierbinți. Dacă în serial nu pune mare preț pe fidelitate, în realitate, familia este foarte importantă pentru actriță. Astfel că, în ziua în care a împlinit 36 de ani a primit din partea echipei La Măruță un cadou care să-i amintească de casă.

Luminița Bucur a împlinit 36 de ani. Actrița care o interpretează pe nevasta lui Brânzoi a primit un dar neașteptat

În Las Fierbinți, unul dintre cele mai de succes seriale românești, Luminița Bucur interpretează rolul soției gospodarului Brânzoi.

ADVERTISEMENT

Dacă în producția de la Pro TV nu este chiar cea mai fidelă persoană, în viața reală, familia este pe primul loc pentru îndrăgita actriță.

În urmă cu câteva zile, ea a publicat pe contul său de Facebook un videoclip în care a povestit cum a primit pachet de la mama ei.

ADVERTISEMENT

Luminița Bucur a fost ocupată în ultimul timp, astfel că nu a avut timp să mănânce sau să-și gătească, astfel că cea care i-a dat viață i-a trimis o plasă plină cu bucatele ei favorite.

Pe 9 noiembrie, actrița din Las Fierbinți a împlinit 36 de ani. Ea se afla la repetiții pentru un spectacol de teatru ce va avea premiera curând, însă echipa emisiunii La Măruță nu a putut să lase să treacă neobservat evenimentul.

ADVERTISEMENT

Luminița Bucur a primit în dar celebra pungă de rafie, în care părinții obișnuiesc să le trimită copiilor pachete atunci când sunt departe de casă. Punga nu era goală, însă, ci plină cu caserole din plastic de diferite mărimi, pentru care s-a bucurat.

„Nu cred! Deci mama mea o să fie foarte fericită, pentru că eu niciodată nu întorc caserolele. Deci, pentru următorul pachețoi, că n-o să fie cu siguranță pachețel.

ADVERTISEMENT

Vai, ce drăguț! Mulțumesc din suflet! Ce surpriză mi-ați făcut!”, a reacționat actrița din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT