ADVERTISEMENT
Life

Lună Plină în zodia Scorpion, 27 aprilie. Care sunt cele mai afectate zodii de acest fenomen

Autor: Alexa Serdan | 25.04.2021 | 15:30
Lună Plină în zodia Scorpion, 27 aprilie. Care sunt cele mai afectate zodii de acest fenomen
Lună Plină în zodia Scorpion, 27 aprilie. Care sunt cele mai afectate zodii de acest fenomen. Sursa foto: Pinterest.com

Lună Plină în Scorpion de marți, 27 aprilie, aduce preocupări de ordin emoțional, fizic și psihic, dar și momente neplăcute care le pot afecta pe multe dintre semnele zodiacale. Totodată, este un fenomen care aduce dorințe și vise reprimate. 

ADVERTISEMENT

Lumina astrului determină zodiile să privească cu mare atenție în adâncul sufletului și să se gândească ce vor cu adevărat de la viață. Din păcate, se anunță și probleme de comunicare sau de sănătate, printre cei mai afectați nativi fiind zodiile fixe.

Potrivit libertatea.ro, este vorba de persoanele născute în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aceste semne vor fi obligate de Luna Plină să schimbe rapid macazul și să facă anumite schimbări care le pot ajuta să iasă din situații și conjuncturi complet nefavorabile.

ADVERTISEMENT

Lună Plină în zodia Scorpion. Cum sunt afectați nativii pe 27 aprilie

Berbec

Vindecă toate rănile din trecut care ar putea să te răscolească. Nu lăsa gelozia, neîncrederea în tine și resentimentele să-ți afecteze relația cu cel de lângă tine.

Taur

Siguranța familiei și a locuinței sunt grav afectate de Luna Plină din 27 aprilie. Fii cu ochii pe economii și nu te arunca cu capul înainte legat de investiții.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Dorințe reprimate și vise neîmplinite ies la suprafață. Profită de momentele frumoase din prezent și caută cele mai bune soluții pentru tine.

Rac

Sănătatea trebuie să fie pe primul loc perioada asta, când există risc de afecțiuni genitale sau legat de rinichi. Este cazul să fii precaut.

ADVERTISEMENT

Leu

Preocupări care țin de confortul familiei și al casei. E un moment bun să pui bani deoparte și să te gândești la investiții care nu costă prea mult.

Fecioară

Privește complet diferit situațiile din viața ta și vei găsi cheia. S-ar putea să descoperi avantaje care îți pot schimba radical cursul destinului. Gândește-te mai mult la tine.

ADVERTISEMENT

Balanță

O perioadă excelentă legat de bani. Se anunță o recompensă sau beneficii la locul de muncă. Ai grijă și la cheltuielile care tot cresc pe zi ce trece.

Scorpion

Clarificarea unor situații dificile din relația de cuplu sau cu membrii familiei. Rezolvă toate tensiunile mocnite din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Un moment perfect pentru a-ți consolida statutul sau pentru a avansa în carieră. Fii mai atent la serviciu și vei sta tot mai departe de concediere sau șomaj.

Capricorn

Posibilă direcție nouă într-o situație neplăcută. E cazul să ieși la liman, totul este să asculți de sfaturi și să fii atent la detaliile din jurul tău.

Vărsător

Pune punct dacă simți că nu poți duce la capăt un proiect mai vechi. E timpul să bați în retragere, dacă simți că nu ai suficiente motive pentru a merge mai departe.

Pești

E o perioadă excelentă pentru călătorii, pentru a redescoperi locuri în care ai fost fericit. Te poți întâlni cu oameni dragi, care ți-au rămas la inimă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!