LUNA ALBASTRĂ. Cum sunt influenţate zodiile

Pe 21 mai, începând cu 23:15 ora României, va avea loc fenomenul de Lună Albastră. Mai exact, Pământul se va afla între Soare şi luna plină, iar aceasta din urmă va fi luminată într-o...
21.05.2016 | 11:59
LUNA ALBASTRA Cum sunt influentate zodiile
ADVERTISEMENT

Pe 21 mai, începând cu 23:15 ora României, va avea loc fenomenul de Lună Albastră. Mai exact, Pământul se va afla între Soare şi luna plină, iar aceasta din urmă va fi luminată într-o nuanţă de albastru.

Dacă din punct de vedere astronomic, fenomenul este unul destul de des întâlnit, din punct de vedere astrologic, acesta are o semnificaţie specială, deoarece Luna Albastră influenţează comportamentul zodiilor, în diferite moduri.

ADVERTISEMENT

Iată cum vor simţi zodiile influenţa Lunii Albastre din 21 mai 2016

Berbecii vor primi o doză de energie şi vor simţi că pot face orice cu viaţa lor. Unii dintre ei s-ar putea arunca în tot felul de proiecte la serviciu, alţii vor renunţa la relaţiile care nu îi mai mulţumesc şi vor căuta dragostea în altă parte, iar o parte din nativii acestei zodii ar putea renunţa de tot la domeniul în care activează şi ar putea s-o ia de la capăt, cu o afacere bazată pe pasiunile lor. Până pe 12 iunie, nativii din berbec vor avea şi succes la bani.

Taurii ar putea ieşi în sfârşit din zona lor de confort şi ar putea porni într-o călătorie plină de aventură, care i-ar putea transforma. Mulţi tauri vor simţi nevoia de a călători cât mai departe în perioada următoare şi de a încerca lucruri uneori periculoase, care să îi facă să trăiască viaţa la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

Gemenii vor avea şansa de a-şi îndrepta greşelile din trecut. Gemenii care au călcat strâmb în relaţii au cele mai multe şanse de a-şi îndrepta greşelile, în această perioadă. Dar, indiferent de greşelile din trecut, aceşti nativi trebuie să ştie că dacă se străduiesc, ar putea fi iertaţi de aceia cărora le-au făcut rău.

Racii au şanse maxime să se ţină de sport şi de dietă dacă se apucă acum. Luna Albastră îi face pe raci să fie mai responsabili cu starea lor de sănătate şi mulţi ar putea adopta în această perioadă un stil de viaţă sănătos. Succesul le va fi aproape garantat dacă au voinţă şi îşi doresc cu adevărat să facă o schimbare în viaţa lor.

ADVERTISEMENT

Leii îşi întorc atenţia către familie. În ultima perioadă, mulţi dintre nativii acestei zodii s-au concentrat pe carieră. Începând cu week-end-ul 21-22 mai, leii îşi întorc atenţia spre familie, spre ceea ce e cu adevărat important pentru ei.

Fecioarele s-ar putea muta în altă casă sau chiar în altă ţară. Influenţa Lunii Albastre asupra fecioarelor ţine de domiciliu – unii dintre aceşti nativi vor începe să îşi caute o nouă casă, alţii se vor muta, iar o parte din fecioare ar putea chiar să emigreze în perioada următoare. Până pe 12 iunie, fecioarele vor fi predispuse la călătorii oricum.

ADVERTISEMENT

Citeşte mai mult aici